Apple prepping a 32GB iPhone update, bringing back at-home activation?
We’re not particularly inclined to believe them, but the whispers that Apple is about to bump the top-end iPhone capacity to 32GB are getting harder to ignore—especially since 8GB inventory is drying up, leading to speculation that’s it’s going to be dropped as soon as next week. We think the timing’s a little odd on the heels of the Let’s Rock iPod refresh, but considering the rampant speculation that Apple was forced to bump the nano to 16GB and drop the “limited edition” 4GB model entirely at the last minute in response to the new Zune lineup we suppose it makes competitive sense. AppleInsider also says customers will once again get the option to activate in-home, but we haven’t heard anything about that—we’ll see what happens in the next few days.
Cam aiurea, tocmai ce mi-am luat un iPhone 3G (16Gb) acum 4 zile. :(
Scot cam repede astia de la Apple “mere” noi.
[ Modificat: 21 Septembrie 2008 05:20 PM de Administrator ]
banuiesc ca titlul topicului trebuia sa fie “iPhone 3G (32Gb) in curand?” nu?......ca titlul asta nu prea are legatura cu ce ai scris tu acolo. Cat despre stire….ms mult!
ashe chucky taie`l.. o greshit si el )
cred ca o fost obosit cand o scris.. o zis ca sio luat 3G 16 GB de 4 zile..
si titlu ii 3G 16GB in curand ? .. iertam..:D
Frumos ar fi sa faca la fel ca anu trecut cu versiunea de 4Gb, care a disparut pur si simplu iar 8Gb i-a luat locul ca pret.
Oricum, e logic ca Apple trebuie sa pompeze capacitati mai mari in telefoanele astea avand in vedere ca nu exista memory card slot (un mare dezavantaj al iPhoneului IMHO)
[ Modificat: 22 Septembrie 2008 03:00 PM de BogdanGC ]
Eu am doar 3 Gb ocupati din 16, dar ma gandeam ca poate mai schimba ceva la el, camera foto ceva. Poate folosesc si un plastic mai bun pe spate, multi se plang ca le crapa http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=525177 si pe forumul apple.com (pe apple sterg thread-urile).
io-l am pe cel de 16GB si pot sa va spun ca mai am doar cateva sute de mega liberi.. normal ca nu asculti toata muzica o data, dar mai pleci la drum undeva, sau pur si simplu iti vine cheful de nush ce album si il ai.. am 13GB jumate pe telefon si asta nu-i toata muzica.. inafara de asta, mai bag filmulete compresate sa le urmaresc cand sunt in masina sau daca sunt plecat..
asa ca parerile pot fii impartite.. si treaba asta cu “da ce, asculti tu 13GB de muzica” deja ma enerveaza..
Io am vreo 400 GB; din care vreo 300 tot ascult. Asa ca imi trebuie un iPhone de 500 GB, sa pun si ceva filme
tu inca stai bine, dar la mine preconizez in maxim 5 ani un dulap de tip ferma cu hard-uri pline cu tot felul..
vb unui tovaras “ar trebui sa iti deschizi site de torrent”
16Gb se umplu f repede cu cateva podcast-uri de muzica (si stiri), cateva albume de pe calc si bineinteles filme sau seriale.
Daca se va lansa iPhone de 32 Gb , atunci sigur este hotarare luata in urma vocilor care o cer.
Eu am subscris la 7/8 podcast-uri de muzica si le ascult in masina pe “aux”. Calitatea este super, muzica de asemenea si este freeeee !!!!
eu ma jur ca nici pana acum nu stiu ce-s alea Podcasturi.. niciodata nu ma interesat sa aflu.. ideea e ca un iPhone cu capacitati mai mari ar fi binevenit.. cat despre Altero si Aetherius ) pe voi va ajuta foarte mult si faptul ca sunteti putin nesanatosi )) cu toate respectele, binenteles .. eu ma refer la ce-am downloadat, nu la toata colectia de CD-uri facuta mp3-uri, ca asa ajung si io la scoruri d-astea astronomice… 500 GB, traiasca-va voua )))
eu ma jur ca nici pana acum nu stiu ce-s alea Podcasturi.. niciodata nu ma interesat sa aflu.. ideea e ca un iPhone cu capacitati mai mari ar fi binevenit.. cat despre Altero si Aetherius ) pe voi va ajuta foarte mult si faptul ca sunteti putin nesanatosi )) cu toate respectele, binenteles .. eu ma refer la ce-am downloadat, nu la toata colectia de CD-uri facuta mp3-uri, ca asa ajung si io la scoruri d-astea astronomice… 500 GB, traiasca-va voua )))
Cam asta ar fi Podcast-urile http://en.wikipedia.org/wiki/Podcast
foarte utile pentru cine nu are timp (si nu numai).
Sunt multe gratuite pe iTunes de la National Geographic, Discovery Channel, Berkley University - diferite lucruri care te intereseaza. Sunt multe, utile si interesante.
Eu folosesc cam 6 din cei 16Gb. Sterg de pe el toate serialele sau emisiunile, video-urile dupa ce le vizionez.
Iar muzica am doar ce stiu sigur ca imi place sa ascult… + foarte putine melodii noi (nedescoperite de mine) pe care imi propun sa le ascult.