IMPRIMANTA!!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 24.02.06

DORESC SA CUMPAR O IMPRIMANTA PE CARE DIN CELE 4 MODELELE IMI RECOMANDATI.  VA MULTUMESC!!!!

Semnătură 

wink

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai tu stii mai bine decat noi ce vrei sa faci cu imprimanta si cati bani vrei sa dai pe ea!
Nu pot decat sa banuiesc ca sunt HP, caz in care si cea mare e compatibila Mac OS X.
In principiu, senzorul CCD e mai bun decat cel CIS la scanner.

PS Vezi ca ti s-a blocat tastatura pe ALL CAPS…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu am MP150, a doua. Merge bine cu macul, merge perfect si cu APX. Am ceva probleme cu alimentarea la ea ca mai face figuri, trebuie sa o duc iar in service, dar de imprimat imprima bine.
Meniul pe imprimata e cam tampit, dar scanul in OS are o interfata ffff. utila si placuta: de la afon pana la pro. Calitatea e buna.
Cartusul de negru l-am incarcat cu 100k sticla de 100ml si o seringa de hipodermica (insulina). De asta am si ales Canon.
Functia de copiere e rapida, iar la printuri in cantitati mari e surprinzator de rapida.
E un pic zgomotoasa, cainele meu latra la ea, dar avand in vedere ca e in camera cealalta cand imprim la ea…

Oricum, in ciuda problemelor electrice (idioti sunt cei de la service care nu sunt in stare sa o repare, UltraPro pentru necunoscatori), o recomand. Daca imi iau banii pe ea inapoi (peste 10% din garantie in service) imi iau acelasi model. grin

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu o am pe prima, crezusem ca o pot conecta direct prin bluetooth dar dupa ce am luat-o am aflat ca-mi mai trebuie un adaptor.

cu scanatu din soft e foarte simplu si rapid, daca scanezi de la butonu de la imprimanta te apuca dracii cat astepti.

eu zic prima pentru ca are lcd si cartuse de doua ori mai mari decat celelalte. la a treia nu-i vad rostu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

si eu as opta tot pt a 2-a, poate imi iau si eu asa ceva…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.01.06

MP 150 am si eu si e oki… merge beton, are nustiu ce tehnologie de economisire a cernelii de scoate surprinzator de multe pagini cu cartusele alea mici smile + ca se pot reincarca mai peste tot. Si daca vrei cartuse originale, cele de canon au pretul cel mai mic (juma de HP la aceeasi cantitate de cerneala). Merge perfect cu X.3.9 si X.4.  e o problema dar care nu deranjeaza… e cam mare (am vazut modelele echivalente de la HP si parca nu sunt asa lungi in spate).
Numai bine!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 24.02.06

va multzumesc pt sfaturi am sa o cumpar pe a 2-a
Merg pe mana voastra ):

Semnătură 

wink