Achizitie imprimanta
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Se doreste achizitionarea unei imprimante jet pentru una bucata nepot zanatic tras in poze. Motiv… listarea pozelor acasa. Buget alocat: 500 - 600 lei. Hartie folosita: glossy film HP sau EPSON. Mod de utilizare: Mac si PC ori de cate ori este necesar. Ce model, din experienta proprie, recomanda comunitatea?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

păi să tot alegi…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Multumesc dacu. Cred ca o sa ma opresc la asta. Foleseste cineva? Pareri?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Folosesc eu ceva asemanator. Fii fara grija, merge impecabil!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Multumesc iaru.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
macmanro - 23 Septembrie 2008 03:52 PM

Se doreste achizitionarea unei imprimante jet pentru una bucata nepot zanatic tras in poze. Motiv… listarea pozelor acasa. Buget alocat: 500 - 600 lei. Hartie folosita: glossy film HP sau EPSON. Mod de utilizare: Mac si PC ori de cate ori este necesar. Ce model, din experienta proprie, recomanda comunitatea?

Sînt așa de multe… Eu mi-am luat una cît mai mică, cît mai ieftină și cît mai portabilă: HP D2460, 175 lei, merge perfect cu orice tip de hîrtie, inclusiv cu hîrtie fotografică. Pe hîrtie foto, ai zice că poza e făcută în cine știe ce laborator profesionist.
Am luat asta ca alternativă, să o pot duce ușor și la țară, dacă plănuiesc să lucrez acolo peste weekend ori în vacanță.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…