Decat sa-mi analizezi workflow-ul, mai bine ai veni cu o solutie, daca te dai atat de… cunoscator.
Desi ceva imi spune ca habar n-ai, altfel te-ai fi rezumat la un raspuns concret.
Dar se pare ca forumul asta a ajuns loc de defulare pt toti urechistii.
Tineti ironiile ieftine pt cunoscuti, cat despre semantica….
“un pdf” nu insemna neaparat o bucata, desteptu’ pamantului!!!
Ma si vad facand un action ca sa rasterizez 1 (un) PDF.
Si da, am scris intr-un loc PSD in loc de PDF. Ma poti ierta oare?
Uite, o sa scriu asa, pe intelesul tau: am 250 PDF-uri a cate 2 sau 3 pagini fiecare, pe care vreau sa le rasterizez in Photoshop cu un action. Cum ii spui PS sa raterisese toate paginile PDF-ului, fara sa se opreasca din action si sa te puna sa alegi din cele 2-3 pagini; s-o faca automat, ca altfel actionul nu-si mai are rostul. Daca sti, iti dau si o bere, daca nu, lasa-i pe altii.In final, imi permit sa-ti dau un sfat: pe viitor, casca bine ochii la ce intrebari se pun pe forum, si raspunde numai daca sti. Ai avut si tu “momentele tale”, cand nu stiai sa trimiti un jpg pe mail. Pentru unii poate ca a fost de rasul curcii, dar tu ai primit raspunsul asteptat. Nu de alta, da cu asemenea atitudini si raspunsuri sa ne aflam in treaba, s-ar putea ca in curind sa nu mai avem loc pe server.
Amice… citeste-l pe Caragiale…
Daca nu-ti analizez workflow-ul, nu inteleg ce vrei, deci nu stiu ce sa-ti raspund. Daca ti-ai fi luat pastilele cand mai era inca oportun, ai fi vazut ca ti-am dat deja solutia.
A propos de aritmetica: “un pdf” cate bucati inseamna, de fapt? Ca daca ti-a trecut,cumva, matematica prin fata, ai fi aflat, cred, ca in anumite cazuri “unul” poate insemna un grup, o serie etc. Sau nu.
Lasand deoparte faptul ca vorbesti de un workflow de PS intr-un thread de ILL, logica/ experienta/ bunul simt ar trebui sa te faca sa intelegi ca un program de grafica nu are cum sa citeasca informatia “analoga” din pdf ca sa decida pe baza unui script care pagini sa-ti prelucreze si care nu. Asa ca nu eu ma aflu in treaba.
In ce priveste atitudinea, fa o revizie a “discutiei” pe care am purtat-o si, cand te-oi calma, vezi cine are o problema (reminder: “daca stii ceva, zi-mi si mie, daca nu, nu-mi irosi timpul”).
Si ca sa intelegi si tu ce scrii, hai sa-ti mai fac o analiza mica, iote asa, de’al dreak:
“Uite, o sa scriu asa, pe intelesul tau: am 250 PDF-uri a cate 2 sau 3 pagini fiecare, pe care vreau sa le rasterizez in Photoshop cu un action. Cum ii spui PS sa raterisese toate paginile PDF-ului, fara sa se opreasca din action si sa te puna sa alegi din cele 2-3 pagini; s-o faca automat, ca altfel actionul nu-si mai are rostul. Daca sti, iti dau si o bere, daca nu, lasa-i pe altii.”
Ia vezi acum, merge?
Acu’ ma dau jos din server, ca sa-ti fac tie loc.
In concluzie: daca nu te-ai fi inflamat ca prostu’ la primu’ post, crede-ma ca m-as fi pus un pic pe sapat si, poate, as fi venit cu o solutie. Asa cum ai condus discutia, eu cred ca nu esti altceva decat un pusti frustrat care vrea si el sa fie bagat in seama. Deci - ca sa-ti dau si eu sfat la schimb: cand mai ceri ajutor comunitatii, fi intelept, accepta-i si pe “desteptii pamantului” si, daca ti se pare ca nu ai primit un raspuns care sa te ajute, ignora. Nu scuipa.