Upgrade 2.1 intrebari si raspunsuri pentru prosti!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.08.08

Salut all

Ma gandeam de mult sa intreb aici exact ce ma intereseaza, dar am sperat ca o sa gasesc pe net pana la urma raspunsuri. Ei bine nu am gasit asa ca m-am hotarat sa gasesc niste baieti destepti pe aici.
Si ar fi asa: am si eu un Iphone (2g) 16gb am avut versiunea 1.1.4 pe el, m-am jucat o gramada cu el, mi-am instalat, mi-am desinstalat o gramada de prostii si apoi am reusit tot cu ajutoru vostru sa fac un update la 2.0.
Am cateva probleme. 1) se misca un picutz mai greu 2) nu am disable autocorrect si ma termina cand scriu un SMS 3) nu prea am aplicatii misto pe el pentru ca nu am reusit sa imi fac cont pe appstore cu cardurile mele (ING).
Asa ca, ce imi recomandati?
Sa fac un upgrade la 2.1?? Sa revin la 1.1.4?
si daca da sa imi spuneti si mie ca pentru prosti, pas cu pas, cum aflu daca telefonul meu a fost deblocat cu nu stiu ce (asa l-am cumparat de la niste baieti) ce versiune pot sa pun si ce sa fac sa nu il stric.
Va foarte multumesc!
(scuze pentru ortografie sau blablabla)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

salut.. omule, in cazul tau, cea mai buna optiune este sa-ti faci upgrade la 2.1 Versiunea rezolva o gramada de issues si au aparut destule aplicatii compatibile cu ea. De instalat nu pot sa-ti spun decat ca faci la fel cum ai facut si cu 2.0. Creezi pachetul din Pwnge Tool, ultima versiunea evident si urmaresti tutorialul asta http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1557.. am tras concluzia ca esti pe mac, dar in caz ca nu, da-i search pe iclarified ca exista tutorial si pentru WinPwn, versiunea de windows. Si eu cand am facut upgrade-ul, am folosit un tutorial pentru ca tocmai ca este pentru prosti :D si nici eu nu stiam. M-am descurcat fara nici o problema.
Partea cu AutoCorrectu, se poate rezolva usor mai in toate versiunile daca telefonul tau tie Jailbraked.. dar in caz ca nu stii asta si nu te-a interesat sa afli, pentru versiunea 2.1, probabil ca-i compatibila si cu 2.0 dar eu iti vorbesc strict din ce-am testat, exista programelul BossPrefs, pe care-l gasesti in Cydia. Te ajuta cu o gramada de nebunii. Dupa ce il instalezi, tot din Cydia, de la meniul Application Addons daca nu ma insel, gasesti si functia de AutoCorrect pe care-o poti implementa in BossPrefs. Dupa ce o instalezi, intri in bossprefs, si o sa vezi ca iti apare si optiunea asta..
sper sa-ti fie de ajutor, daca mai ai si alte intrebari, don’t hesitate to ask smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Salut….ma bag si eu cu o intrebare (prosteasca). Am un iphone 2G deblocat cu ziphone. Am 1.1.4. pe el.
Nu am nici-o problema:)
Se poate/merita sa incerc sa trec la 2.1?
Daca raspunsul e DA ma puteti ajuta si cu sfaturi cum sa fac asta?

Merci!