uTorrent de windows o ști, dar ăsta care a apărut pentru mac nu știe. Și nu știe multe alte mai folositoare. De Azureus/Vuze eu zic că n-are rost să vorbim atîta timp cît avem Transmission ca alternativă.
E o alternativa Transmission dar am auzit ca e la pamant cu viteza, nu stie DHT. Adica in timp ce Vuze gaseste 100 de surse si trage de la toate, Transmission are pana in 10.
nu stiu la altii dar la mine transmission e un mare shit!ca imi omoara macul…cel putin safari se duce dreaqu…iar viteza nu mai zic….si asta dupa ultimele 3-4 update-uri facute…..la versiunile anterioare era totul ok
E o alternativa Transmission dar am auzit ca e la pamant cu viteza, nu stie DHT. Adica in timp ce Vuze gaseste 100 de surse si trage de la toate, Transmission are pana in 10.
depinde ce setari i-ai facut
am avut si eu transsmition si mi-a facut niste figuri de m-a enervat rau de tot
Am trecut pe Vuze pt ca e mai rapid si mai stabil !
am o mica problema si nu stiu cum sa ii dau de cap…pur si simplu nu pot descarca pe mac torente de pe FileList. Am incercat cu 4 clienti diferiti si acelasi lucru. Se deschide o alta fereastra si imi cere user si parola si chiar daca le introduc nu se intampla nimic. Aveti si poza atasata cu mesajul pe care il primesc. Daca descarc pe windows in Vmware merge perfect, insa in macosx, nimic. In demonoid si scenefz merge, in schimb.
e…tocmai asta e problema..nu il vede ca un fisier torent pe MAC si imi apare mesajul ala indiferent de client (vuze, utorent, transmission si inca unul). Daca iau fix acelasi fisier si il pun pe windows in vmware, merge.
si am incercat asta pe 2 mac pro-uri si pe un macbook.
habar nu am ce sa ii fac sa mearga…si problema este numai pe filelist de care am nevoie cel mai mult.
Versiunea 1.5.11,ultima de acum,vă merge bine? La download (6-7MB/s) consumă 52%-80% din procesor,cam mult față de uTorrent 1.0.3 care consuma 23%-31% la aceeași viteză.
Ce faceti mai frate cu Transmission. Eu il las cu setarile din fabrica, doar ii spun unde sa downloadeze, nu pe discul sistem, atat si uite ce decent este.
Ce faceti mai frate cu Transmission. Eu il las cu setarile din fabrica, doar ii spun unde sa downloadeze, nu pe discul sistem, atat si uite ce decent este.