Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Xanthrax - 29 Octombrie 2011 05:56 PM
Ce faceti mai frate cu Transmission. Eu il las cu setarile din fabrica, doar ii spun unde sa downloadeze, nu pe discul sistem, atat si uite ce decent este.
Ce faceti mai frate cu Transmission. Eu il las cu setarile din fabrica, doar ii spun unde sa downloadeze, nu pe discul sistem, atat si uite ce decent este.
pe cine beștelești?
4,2% la mine ie mult???
Nu pe tine şi de fapt eu nu beştelesc. Doar mă mir de cei care se plâng că Transmission le cocoşeşte procesorul.
Într-adevăr Transmission consumă mai puține resurse față de uTorrent 1.0.3 dar nu e diferență mare,la viteze mici de download/upload consumă 6-8% dar eu nu am făcut upload 14,8TB pe Filelist cu viteze mici, rămân la uTorrent 1.0.3 că 1.5.11 e varză. Poate următorul update o să fie mai bun.
intrebare: in urma update-ului, mi s-au schimbat ceva lucruri prin setarile utorrent sau au disparut, cert e ca nu gasesc optiunea de a sterge sau muta in trash torrentul dupa ce dau dubluclick pe el si-l incarca utorrent. inainte de update facea chestia asta. cum fac?
dar daca bifezi acolo, nu te mai lasa sa-ti alegi de la inceput documentele din torrent pe care nu le vrei descarcate, ci se apuca sa le descarce, trebuie sa mergi tu in utorrent, pe torrentul respectiv, sa alegi sa vezi fisierele, sa selectezi pe cele pe care nu le vrei descarcate…
deci tot mai mult de munca ptr tine..
nu era mai simplu sa lase optiunea asa cum era inainte? adica update asta m-a bucurat ca ma lasa sa imi aleg inainte ce vreau sa se descarce, dar a renuntat in a mai sterge automat fisierul torrent dupa ce se apuca sa-l descarce….
dar daca bifezi acolo, nu te mai lasa sa-ti alegi de la inceput documentele din torrent pe care nu le vrei descarcate, ci se apuca sa le descarce, trebuie sa mergi tu in utorrent, pe torrentul respectiv, sa alegi sa vezi fisierele, sa selectezi pe cele pe care nu le vrei descarcate…
deci tot mai mult de munca ptr tine..
nu era mai simplu sa lase optiunea asa cum era inainte? adica update asta m-a bucurat ca ma lasa sa imi aleg inainte ce vreau sa se descarce, dar a renuntat in a mai sterge automat fisierul torrent dupa ce se apuca sa-l descarce….
Nu iti consuma mai mult din procesor? Eu tot pe 1.0.3 sunt.
Are cineva probleme cu descarcatul fisierelor mari? Mie nu vrea sa-mi descarce sub nicio forma…downloadeaza 10 secunde dupa care se opreste si nimic. Spatiu este pe disc…
Cu fisiere de maxim 12 GB nu am probleme, aseara am incercat un pack de 30 GB si nu vrea deloc. Am ultima versiune…
uTorrent se misca mai bine ca Transmission.
La multiple fisiere in download/upload (sa zicem cateva zeci), interfata Transmission se blocheaza, iar in Activity Monitor.. deja este pa.
uTorrent este mai tolerant. face si el asa, insa abia dupa ce sari o limita “nesimtita” de multiple fisiere in download/upload.
Asta am testat-o pe un G5, un Mini 2010 si un Mini 2011, deci pe 3 sisteme diferite, cu 3 procesoare diferite. Concluzia este urmatoarea: Transmission este un fomist.
Recomand uTorrent, cu toate ca inca este mai “uratel”, ca sa zicem asa.
Am mai scos din fisierele aflate la seed, si acum descarca normal si pack-ul de 30 de GB. Deci trag concluzia ca si numarul de torente gestionate la seed influenteaza stabilitatea programului