Da, pare raspandita ideea asta si are sens.
Doar ca citeam ca dezvoltatorii de programe de win si Mac nu prea o sa mai aiba motivatie s-o faca pentru Mac. In privinta jocurilor nu ar fi o problema, ca astea arata la fel pe PC si pe Mac (sau nu stiu eu?). Dar un MS Office chiar ar fi pacat sa dispara, ca oamenii aia de la Mac Business Unit fac o treaba buna cu Office ul de Mac. Noroc ca le-a smuls Steve promisiunea ca 5 ani de acum incolo o sa faca si pentru Mac…!
un articol prost scris, http://bumerang.ro/articles.php?id=3468&channel_id=52
da aici la sfarsit nu inteleg:
“Intr-un comunicat al companiei, Philip Schiller precizeaza ca Apple nu va asigura sprijin pentru instalarea si folosirea aplicatiei Boot Camp si nu va comercializa programe Microsoft Windows. “
Adica daca pierzi toate datele, t-i se arde placa de baza, iti ia foc mac-ul si casa pe Apple nu il intereseaza. Din clipa din care te-ai gandit sa pui BootCamp pe mac-ul tau pe Apple nici macar nu il intereseaza ce se mai intampla, daramite sa te ajute cu ceva. Si nu accepta sa te ajute nici macar daca le dai bani.
Inevitabil, trebuiau sa apara si primele benchmarks care sa compare Mac OS X si Windows XP, instalate pe acelasi computer. Si uite ca Windows XP este mai rapid in testele Cinebench 9.5: http://www.xlr8yourmac.com/archives/apr06/040506.html
Deci Apple mai are de lucrat la partea de grafica/OpenGL. Drivere video mai bune?
cam cusuta cu ata alba… da’ un hacker nu poa’ sa-si ia un PC cu linux? de ce ar da o caciula de bani pe un MAC cand cu un pc mai bunicel ar face acelasi lucru?
uite situatie: Fac DTP si prel. imagine pe mac da’ n-am Corel de mac. Solutie viabila si ieftina? un PC langa mine si sa-l vezi pe Steji ce randament areeeeee… (fara gluma).
Eu inca nu cred ca e cineva care sa dea atatia bani pe un MAC ca sa-l faca PC. Nu cred in ruptul capului. A! ca vrei sa experimentezi, ca esti curios cum arata XP-ul pe MAC, asta inteleg. Si eu l-as instala doar ca sa-mi bat singur cuie-n talpa. Da’ ATAT!!!
Evident ca Apple n-a scos Boot Camp ca sa atraga in primul rand pe cei care vor un computer pentru Windows. E doar o facilitate in plus pentru userii de Mac, care vor si Windows. Cei care numara până la ultimul banuţ atunci când cumpără un computer, nu fac parte din publicul-ţintă Apple, ei vor lua PC-uri.
ei, sa recunoastem ca acuma mac cu dualboot seamana cu un briceag elvetian multifunctional // cred ca 80% dintre cei care vor instala win, o vor face din curiozitate