1 aprilie anticipat….) am primit si eu d-astea…...sunt setari de MMS, Internet Mobil, Vodafone Live etc pe care iPone-u le vede ca un balon gazos fara litere in el :D
1 aprilie anticipat….) am primit si eu d-astea…...sunt setari de MMS, Internet Mobil, Vodafone Live etc pe care iPone-u le vede ca un balon gazos fara litere in el :D
Faza e ca e din 31 dec 1969:) Nici nu exista Vodafone pe vremea aia:)
aaaaaaaaa…...asta nu am vazut…..ahahahhahaha e trimis de pe lumea cealalta! Aici m-ai prins…..nu am nici cea mai vaga idee…..suna la vodafone, sau mai bine du-te la o reprezentata si vezi ce iti zic aia…...sigur ii bagi in ceatza!
aaaaaaaaa…...asta nu am vazut…..ahahahhahaha e trimis de pe lumea cealalta! Aici m-ai prins…..nu am nici cea mai vaga idee…..suna la vodafone, sau mai bine dute la o reprezentata si vezi ce iti zic aia…...sigur ii bagi in ceatza!
aaaaaaa si daca poti sa o si filmezi pe aia/ala, sa vezi ce fata serioasa baga, ca si cand le stie pe toate si e stapan(a) pe situatie. Cheama sefu de butic, toata conducerea….iti dai seama ce client important esti daca ai abonamentu din 1969!
Poate te intreaba daca e de atunci! ))))))
[ Modificat: 26 Septembrie 2008 11:43 PM de Chucky ]
aaaaaaa si daca poti sa o si filmezi pe aia/ala, sa vezi ce fata serioasa baga, ca si cand le stie pe toate si e stapan(a) pe situatie. Cheama sefu de butic, toata conducerea….iti dai seama ce client important esti daca ai abonamentu din 1969!
Conform mesajului eu sunt abonat la ei dinainte sa existe ei:)) Chiar dinainte sa exist eu:)
Dă-o naibii de dată....le-o fi crăpat amdocsu’ )
Pe vremea când eram și eu un client obișnuit (cum sunt și acum de când nu mai lucrez la ei) am constatat că dacă vorbeam noaptea pe la orele 23-24 riscam să nu fiu facturat…. )