Nu il am si nu il voi avea Jailbrake…ms oricum….stiu povestea cu pack-ul in Romana, domnule autor…...gata cu asta, nu sckimbati subiectu topicului ca parca vad ca o dam iar in diverse….pe urma ne intrebam de ce nu gasim ceva concret cand dam search si se fac sute de noi topicuri despre aceleasi kestii :D….pup!
cred ca o sa fie o imbunatatire semnificativa odata cu 2.2
cred ca ne putem astepta la un flash player..(it is a must have on an iphone)
o sa includa google streets(confirmed)
si sa sperm, din toata inima ca minunatul nostru device ca putea trimite fisiere via bluetooth…..
cred ca o sa fie o imbunatatire semnificativa odata cu 2.2
cred ca ne putem astepta la un flash player..(it is a must have on an iphone)
o sa includa google streets(confirmed)
si sa sperm, din toata inima ca minunatul nostru device ca putea trimite fisiere via bluetooth…..
Vezi ca ai mancat o litera undeva si dai in altele.
Ăia de la Hit.ro amestecă iPhone cu telefonul cu Android, nu mai înțelegi nimic din articolul ăla.
Unii spun că nu vom vedea niciodată Flash player pe iPhone. Motivul este acela că existența Flash Player ar putea conduce la dezvoltarea unei platforme alternative pentru jocuri, care nu ar mai avea legătură cu App Store-ul lui Apple. Atâta timp cât asta poate însemna bani care nu intră în contul Apple, Flash-ul este interzis pe iPhone. Chestiile legate de baterie sunt pe planul 2.
EMOJI ICONS???? Cam cat de retard trebuie sa fi sa o arzi cu d-astea pe MOBIL…..Japanese PPL sunt putin DUSI…..si doar pt asta cica nu cumpara iPhone. CE?
EMOJI ICONS???? Cam cat de retard trebuie sa fi sa o arzi cu d-astea pe MOBIL…..Japanese PPL sunt putin DUSI…..si doar pt asta cica nu cumpara iPhone. CE?
Pentru ei conteaza. Iar Japonezii nu sunt dusi chiar deloc. Ei sunt cei mai dezvoltati dpdv al tehnologiei. Cand s-a lansat iPhone 3G la ei… strambau din nas la 3G, ei erau “plictisiti” de tehnologia 3G.
Unul din motivele pentru care nu s-a lansat iPhone de prima generatie in Japonia este pentru ca nu avea 3G.
Acele icoane nici mie nu mi se par ok… (aici sunt ciudati) dar macar nu accepta orice oricum; cum acceptam noi iPhone-ul intr-o alta limba si fara functionalitatea multor optiuni (visual voicemail…)
adevarat….defapt noi suntem retarzi (dar asta este definitia dragostei pt Apple Stuff :D…...totusi sunt preturi enorme si la iPhone cum ai zis si tu fara unele functii) ei sunt doar FREAKS ai tehnologiei, si putin handilai cu Icoanele alea
PS: Mi se pare tampit sa pui kestiile alea in loc sa bagi un copy/paste etc….ceva care kiar sa ne foloseasca.