2 din 2
2
iPhone Firmware 2.2
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Emoji-urile sunt standard în rețelele mobile din Japonia. Cam cum ar fi la noi facilitatea de comunicare prin SMS.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Un lucru (pe langa altele) as dori foarte mult sa il vad la viitorul update; si anume la posibilitatea conectarii iPhone-ului / iPodului la iTunes prin USB dar sa am posibilitatea sa aleg daca bateria device-ului sa se incarce sau nu!

Este oarecum ciudat faptul ca ti se recomanda sa conctezi device-ul la computer cat mai rar posibil pentru buna functionare a bateriei dar in acelasi timp necesitatea sincronizarii iPhone-ului/iPod-ului cu computerul este foarte mare.

Este o neconcordanta intre nevoia de incarcare a device-ului si nevoia de sincronizare a device-ului cu iTunes.

Voi ce ziceti?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
Ǻﭏdяei - 21 Octombrie 2008 06:28 PM

Este oarecum ciudat faptul ca ti se recomanda sa conctezi device-ul la computer cat mai rar posibil pentru buna functionare a bateriei

Unde? Unde? Cine zice asta? Ca contravine (scuzati) chiar instructiunilor de pe site-ul apple cu privire la baterii.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

S-a mai discutat o data si asta, bateriile de iPod si de iPhone nu sunt gandite numai pt. cicluri de incarcare/descarcare. Il poti tine cat si cand vrei la incarcat.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
mirceahr - 21 Octombrie 2008 07:43 PM

S-a mai discutat o data si asta, bateriile de iPod si de iPhone nu sunt gandite numai pt. cicluri de incarcare/descarcare. Il poti tine cat si cand vrei la incarcat.

Ai dreptate, îmi făcusem o altă idee. Pentru toată gama de produse Apple se foloseste baterii tip lithium-ion, pentru care durata de viaţa a bateriei nu ia în calcul ciclurile complete de încarcare/descărcare.
http://www.apple.com/batteries/

Chiar şi aşa, aş dori să pot controla când îmi încarc bateria (sincronizarea iPhone-ului să nu fie asociată cu încărcarea telefonului.)
Am citit că dacă vei conecta iPhone-ul printr-un port Fw, iPhone-ul nu va primi curent. Nu am reuşit să aflu dacă va avea loc sincronizarea…
Note:  iPhone 3G and iPod touch (2nd generation) do not support FireWire and will not charge from any FireWire-based power source.  If you connect either of these devices to a FireWire-based charger or accessory, you will receive the alert screen below:
http://farm4.static.flickr.com/3289/2960773215_12e5d16cdb_m.jpg

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
mirceahr - 21 Octombrie 2008 07:43 PM

asta spuneam si eu, numai ca nu atat de explict smile

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, Pta Chibrit
Macuser din: 15.10.08
nevrozel - 07 Octombrie 2008 02:05 PM

Doamne ce bine ca o sa se poata dezactive corectorul!!!!

dar poti rezolva problema si cu CToggle BossPrefs Addon (din Cydia)

Semnătură 

iPhone 3GS 16Gb(4.0.1)
iPad 16Gb (3.2.1)
Macbook 2.0 Ghz , Aluminium

2 din 2
2