Daca aveti sa donati un laptop mac, indiferent de care, doar sa ruleze cel putin Panther. Am nevoie de el pentru un proiect personal, impreuna cu niste colegi de liceu, si anume editare audio, cum pe niciunul nu “ne dau banii afara din casa” si echipamentul de inregistrare este oricum foarte scump, nu ne permitem un computer. Daca nu considerati promovarea unui mic grup de liceeni demna de o donatie, asta este. Laptopul nu trebuie sa fie in stare perfecta, daca sunt ceva pixeli morti sau indiferent ce defect, daca e functional e ok(daca nu are RAM sau hard disk nu e o problema pentru ca pot fi inlocuite usor). Daca aveti asa ceva si il puteti dona v-as fi profund recunoscator.
Multumesc pentru intelegere.
Daca aveti sa donati un laptop mac, indiferent de care, doar sa ruleze cel putin Panther. Am nevoie de el pentru un proiect personal, impreuna cu niste colegi de liceu, si anume editare audio, cum pe niciunul nu “ne dau banii afara din casa” si echipamentul de inregistrare este oricum foarte scump, nu ne permitem un computer. Daca nu considerati promovarea unui mic grup de liceeni demna de o donatie, asta este. Laptopul nu trebuie sa fie in stare perfecta, daca sunt ceva pixeli morti sau indiferent ce defect, daca e functional e ok(daca nu are RAM sau hard disk nu e o problema pentru ca pot fi inlocuite usor). Daca aveti asa ceva si il puteti dona v-as fi profund recunoscator.
Multumesc pentru intelegere.
Mai găsim, la o adică, numai că prezentarea e vagă și, astfel formulată, e un soi mai elegant de cerșeală. Sunt destui care fac și așa.
“Mai bine furi decât să cerşeşti, suntem sătui de poveşti”.
Este un proiect personal, deci nici măcar nu e un proiect academic.
Fisierele audio se pot edita şi pe un Pc (computer foarte comun ce il poti imprumuta de la amicii tai).
Nu poţi cere cuiva să facă un act de caritate pentru beneficiile tale personale.
Ce să zic… nici să cerşeşti nu ştii
andrei, numai in gura te-as bate. ca pe coasa! ce draq ai ma? tu nu poti sa fii om? lasa oamenii in pace. are cine sa aiba grija de deraieri! poate e bine intentiont dar nu stie sa se exprime.
andrei, numai in gura te-as bate. ca pe coasa! ce draq ai ma? tu nu poti sa fii om? lasa oamenii in pace. are cine sa aiba grija de deraieri! poate e bine intentiont dar nu stie sa se exprime.
Cunosc viziunea ta, si o accept dar…
cand ai nevoie sa editezi fisiere audio, nu ceri donatii pe internet! E bizar si lipsit de respect.
Ce s-a intamplat cu “nu lua bomboane de la necunoscuti” sau “stay away from the easy money”?
Daca tot e sa vorbim despre arme taioase (o coasa sa zicem) si ce ne-am face unul altuia… eu te-as tunde cu foarfeca!
Daca vrei sa imi dai un exemplu pentru comportamentul abordat de mine, doneaza baiatului un Mac.
Poate sunt de partea lui si agit spiritele ca sa apara actorii care fac lucruri marete cand sunt in centrul atentiei.
Poate grupul de liceeni se poate deplasa la o intalnire macuser unde seniorii forumului ii pot ajuta cu un imprumut temporar de putere de calcul, deci fara ca aceasta donatie sa mai aiba loc si ca sa fie nevoie de batai in gura si tunsori ad-hoc.
Desi am avut si eu partea mea de reactii mai putin prietenoase fata de unii, Andrei are un stil mai greu de… digerat, aproape constant.
Mediaconvertor, una peste alta, hai sa fac un off-topic: cine-i personajul din poza ta? Vroiam sa te intreb mai de mult pentru ca-mi este cunoscut, parca… Sau esti chiar tu?
mediaconvertor & Andrei - la următoarea întâlnire națională macuser TREBUIE să veniți amândoi ca să beți o BRRC împreună. TREBUIE.
appleb-boy - încearcă să dai mai multe detalii despre ce vrei să faci - altfel nu înduioșezi pe nimeni. Laptoapele Apple care pot rula Panther încă sunt vandabile.
mediaconvertor & Andrei - la următoarea întâlnire națională macuser TREBUIE să veniți amândoi ca să beți o BRRC împreună. TREBUIE.
appleb-boy - încearcă să dai mai multe detalii despre ce vrei să faci - altfel nu înduioșezi pe nimeni. Laptoapele Apple care pot rula Panther încă sunt vandabile.
Presupun ca ai dreptate, eram cam grabit atunci si nu am descris cum sta treaba, ok, deci ideea e ca nu facem nimic pentru bani, ci gratuit, inregistram si editam pe oricine gratuit, binenteles, in limita bunului simt. Asta inseamna ca nu fac profit => nu este pentru “beneficiile mele personale”. Incercam doar sa promovam cantaretii tineri, care vor sa fie promovati. Va rog sa nu va inchipuiti ceva mare, daca era mare nu ceream ajutorul nimanui.
@Cattus Thraex: intai, iti admir romana :p si apoi nu toate rugamintile, cererile, imprumuturile, etc. sunt un soi mai elegant de cerseala?