e normal sa faca asa?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.11.07

salut! sunt proaspat posesor de iphone 3g si observ o faza ciudata si neplacuta: dupa ce am instalat ceva aplicatii pe el, am introdus alt sim in el pt a prelua vreo cateva contacte. spre surprindereea mea aplicatiile instalate nu mai merg…da sa le deschida dar se opreste. am reintrodus simul initial in speranta ca isi va reveni dar nimic. imi scapa mie ceva sau ar trebui sa iau fiecare aplicatie in parte sa o reinstalez…....ar trebui sa fie mai destept de’atat….astept sfaturi!

Semnătură 

MacBook Pro/2,4 ghz/4gb ram/GeForce 8600M GT 256MB
Mac Pro/8-core.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

salut. iti inteleg durerea dar nu cred ca ai ce sa ii faci. va trebui sa reinstalezi totate aplicatiile. am patit si eu treaba asta si nu am avut ce sa ii fac. Asta am observat doar dupa ce am facut upgrade la 2.1. Cred ca upgrade-ul asta este destul de naspa. Eu unul acum nu mai pot sa il sincronizez cu itunes, si cum numai cu un singur itunes merge….......
intr-un cuvant Reinstaleaza. Stiu ca nu e cea ce ai vrea dar…. .

Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 08.02.07

sau da un restore la 2.1, iar dupa asta da-i in itunes “set up as a new phone”, nu restore backup.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 10.05.08

eu nu am patit nimik de genul asta.
am aplicatiile instalate cu orange si acum le folosesc pe vodafone. si totul functioneaza perfect.!

Semnătură 

Life is about passions. sch