1 din 2
1
oare nu merit si eu sa fiu respectat daca am cumparat un device apple?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.09.08

Hi 4 all.
In final ce se poate face sa imi fac cont de US pentru iTunes,
ca cel de RO nu beneficiez de toate serviciile :((
nu inteleg de ce nu beneficiez si eu ca si alti
oameni din america de serviciile apple daca am cumparat
un device (iPhone 3G) oare nu merit si eu sa fiu respectat,
plus ca am platit mai multi bani pe iPhone 3G ca si un american.
Si sa nu uitam ca seful de la apple a promis ca pretul de 199$
va fi pe intreg pamantul! deci ...
sa nu mai zica nimeni ca Billy Gates e nu stiu cum ...

rog pe toti sa intre pe aceasta adresa de youtube sa vada ce a promis apple (si apple minte):
http://www.youtube.com/watch?v=Ld2qUlUh0Ng

[ Modificat: 01 Octombrie 2008 09:52 PM de code4power ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile
pai ai cumparat din america?
sau de la orange?
de ce nu ceri de la cine l-ai cumparat?...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07

“Omul nu e decat o trestie, cea mai slaba din natura, dar este o trestie care cugeta. Nu e nevoie ca intregul univers sa se inarmeze, pentru ca sa-l striveasca. Un abur, un strop de apa, ajunge ca sa-l ucida. Dar, chiar daca universul l-ar strivi, omul inca ar fi si mai nobil decat cel care il ucide, fiindca el stie ca moare si isi da seama de avantajul pe care universul il are asupra lui. Pe cand universul nu stie nimic din aceasta.”
PASCAL (sau FORTRAN, nu mai ţin bine minte smile  )
Să zicem ca universul este Apple, şi tu eşti omu’-trestie.
Ce-i de făcut?  Păi ... descurcă-te, române! wink

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
dacuBurebista - 01 Octombrie 2008 10:03 PM

smile
sau de la orange?

am vorbit cu cei de la apple romania si se comporta ca niste lasi si pun capul jos
“asta e ... ” in loc sa ia legatura cu cei din US ...
Iar cei de la orange nu stiu nimic ma pune sa trimit mail in US si cand intreb ceva despre IPhone
ma pune sa citesc cartea technica, ca ei se pricep doar sa faca abonamente (adica sa ne aia bani) smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

apple romania nu exista
este doar IRIS, reprezentant apple - e o mare diferenta
apoi, dealul de iphone cu orange nu are legatura cu ei…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
code4power - 01 Octombrie 2008 10:16 PM
dacuBurebista - 01 Octombrie 2008 10:03 PM

smile
sau de la orange?

am vorbit cu cei de la apple romania si se comporta ca niste lasi si pun capul jos
“asta e ... ” in loc sa ia legatura cu cei din US ...
Iar cei de la orange nu stiu nimic ma pune sa trimit mail in US si cand intreb ceva despre IPhone
ma pune sa citesc cartea technica, ca ei se pricep doar sa faca abonamente (adica sa ne aia bani) smile)

În general, Orange se face că nu știe nimic,țelul lor fiind unul singur: banu și iar banu. Încearcă să ceri ceva de la Orange, de ex. că ești nemulțumit de un serviciu, oricare, și vei vedea ce vei primi, nimic. Nu le pasă.

P.S. Am scris din iCab și mi-a dat un mesaj că nu a fost trimis mesajul, dar văd că este. Ciudat…

[ Modificat: 01 Octombrie 2008 11:42 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Atârnă foarte greu această polemică!
Apple a zis: (iar tu, când ai semnat contractul cu Orange ai fost de acord şi cu asta)

Some features, applications, and services are not available in all areas. See your carrier for details.
Some applications are not available in all areas. Application availability and pricing are subject to change

La Orange preţul este de 179 Euro (cu abonament de 59 euro-luna). Nici eu nu sunt mulţumit de politica de preţuri a celor de la Orange. Sunt client Platinum şi ei ridică din umeri în multe privinţe, în faţa multor întrebări şi inconveniente.

Acum hai să ne întrebăm de ce un Land Rover - Range Rover SC costă 94.000 USD în State şi 105.000 Euro în România (cam 150.000 de USD).
Deci? confused

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08

“... and in ALMOST all the countries the iPhone will be 199” -asa zice Steve Jobs
probabil Romania nu se afla printre “APROAPE toate tarile”.

Problema pretului cred ca e mai degraba vina Orange. Cat despre facilitatile App Store, aici intr-adevar buba e la Apple care nu a avut interes in dezvoltarea serviciilor gen iTunes Store pentru o piata atat de mica si de piratata precum RO. Cine sa cumpere la noi mp3-uri cand avem torenti, cine sa inchirieze seriale tv sau filme cand avem DC++? Suntem prea mici ca sa fim bagati in seama, asa ca eu iti recomand sa faci ca noi toti: creare cont iTunes US (era un tutorial p-aici pe forum) si/sau cumparaturi cu gift cards luate de pe eBay.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
BogdanGC - 02 Octombrie 2008 03:01 AM

“... and in ALMOST all the countries the iPhone will be 199” -asa zice Steve Jobs
probabil Romania nu se afla printre “APROAPE toate tarile”.

Problema pretului cred ca e mai degraba vina Orange. Cat despre facilitatile App Store, aici intr-adevar buba e la Apple care nu a avut interes in dezvoltarea serviciilor gen iTunes Store pentru o piata atat de mica si de piratata precum RO. Cine sa cumpere la noi mp3-uri cand avem torenti, cine sa inchirieze seriale tv sau filme cand avem DC++? Suntem prea mici ca sa fim bagati in seama, asa ca eu iti recomand sa faci ca noi toti: creare cont iTunes US (era un tutorial p-aici pe forum) si/sau cumparaturi cu gift cards luate de pe eBay.

tare ce ai zis tu aici “probabil Romania nu se afla printre “APROAPE toate tarile”
si uricum mi-ar fi placut sa cumpar cateva aplicatii, ca nu sunt scumpe ... unele smile)
te rog frumos sa imi dai link-ul cu tuturialul respectiv. mersy frumos

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Noi suntem un neam tare ciudat. Cu o mână furăm de pe internet tot ce putem, filme, muzică uneori chiar şi date private iar cu cealaltă ne scărpinăm în cap şi ne mirăm de ce ne tratează lumea ca pe hoţi. România e o ţară proscrisă pentru că e plină de hoţi şi pentru o firmă ca Apple e mai important să nu-şi asume riscuri neprevăzute decât să câştige nişte (foarte puţini, de altfel) bani. Nu ştiu dacă ştiţi, dar copyrightul nu se înregistrează. El (eventual) se afirmă, deşi nici asta nu e, legalmente, necesar. Motivul pentru care se afirmă e că dacă cineva poate să demonstreze în instanţă că un proprietar de operă acceptă ca drepturile sale să fie folosite ilicit de alţii, el poate decădea din drepturi şi opera intră în domeniul public. Cu alte cuvinte orice apare pe site trebuie protejat, altminteri riscă să deschidă complicaţii legale foarte mari. Ca atare nu se leagă la cap, nu pentru câteva mii de nebuni cinstiţi, câţi or fi (dacă or fi) prin România.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Asti - 02 Octombrie 2008 04:48 AM

Noi suntem un neam tare ciudat. Cu o mână furăm de pe internet tot ce putem, filme, muzică uneori chiar şi date private iar cu cealaltă ne scărpinăm în cap şi ne mirăm de ce ne tratează lumea ca pe hoţi. România e o ţară proscrisă pentru că e plină de hoţi şi pentru o firmă ca Apple e mai important să nu-şi asume riscuri neprevăzute decât să câştige nişte (foarte puţini, de altfel) bani. Nu ştiu dacă ştiţi, dar copyrightul nu se înregistrează. El (eventual) se afirmă, deşi nici asta nu e, legalmente, necesar. Motivul pentru care se afirmă e că dacă cineva poate să demonstreze în instanţă că un proprietar de operă acceptă ca drepturile sale să fie folosite ilicit de alţii, el poate decădea din drepturi şi opera intră în domeniul public. Cu alte cuvinte orice apare pe site trebuie protejat, altminteri riscă să deschidă complicaţii legale foarte mari. Ca atare nu se leagă la cap, nu pentru câteva mii de nebuni cinstiţi, câţi or fi (dacă or fi) prin România.

nu stiu cum esti tu, poate esti asa precum scrii tu mai sus dar eu nu sunt asa. eu am platit ceva si doresc sa beneficiez de serviciile pe care le ofera acest produs. daca nu au incredere in noi nu trebuia sa comearcializeze produsul in romania. toti oamenii trebuie respectatii, cei care gresesc sa plateasca wink

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

code4power de ce esti tu asa de naiv si te duci si cumperi ceva pe care dai si o gramada de bani, fara sa testezi putin produsul sa vezi daca merita sa te arunci…apoi plangi si te stresezi ca nu esti respectat…ca de ai matricola de membru…de ce crezi in USA ploua cu covrigi si nimeni nu-i aduna de pe strada…Apple fabrica un produs pe care-l da operatorilor de retea sa se spele pe cap cu el….produsul respectiv este handicapat pentru moment…toata lumea stie dar este foarte “gingas” si prinde bine la lume…dupa cum s-au mai dat exemple mai sus “price and participation may vary” si In USA mergi la un operator oarecare de retea si cumperi un telefon si vezi ca difera foarte tare prin serviciile limitate fata de acelas model la alt operator sau daca-l vrei fara handicap il cumperi la liber de la magazinele de indieni….asta e economia de piata si avantajul e ca ai de ales si daca nu vrei…nu cumperi

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Adevărul e că faza cu prețul de $199 a fost o abureală. Sincer și eu am crezut ce-a zis Jobs în momentul ăla și am fost dezamăgit când am văzut realitatea. Practic numai în 2-3 țări a fost acest preț. Degeaba dăm vina doar pe Orange. Apple putea să impună un anumit preț pentru iPhone dacă ar fi dorit, dar probabil că au cedat în fața argumentelor operatorilor, cu subvenționarea, veniturile populației și alte dintr-astea. Cert este că deocamdată în România asistăm la faza în care Orange caută profitul maxim de pe urma primului val de cumpărători. În funcție de vânzări e posibil să apară ceva oferte speciale în viitor. Oricum, cui nu-i place să nu cumpere. Eu așa fac.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Tudor - 02 Octombrie 2008 01:47 PM

Adevărul e că faza cu prețul de $199 a fost o abureală. Sincer și eu am crezut ce-a zis Jobs în momentul ăla și am fost dezamăgit când am văzut realitatea. Practic numai în 2-3 țări a fost acest preț. Degeaba dăm vina doar pe Orange. Apple putea să impună un anumit preț pentru iPhone dacă ar fi dorit, dar probabil că au cedat în fața argumentelor operatorilor, cu subvenționarea, veniturile populației și alte dintr-astea. Cert este că deocamdată în România asistăm la faza în care Orange caută profitul maxim de pe urma primului val de cumpărători. În funcție de vânzări e posibil să apară ceva oferte speciale în viitor. Oricum, cui nu-i place să nu cumpere. Eu așa fac.

Chestia e ca pe langa ca pretul e mare nici nu iti ofera niste raspunsuri technice.
o conversatie intre mine si cei de la orange:
EU: la cine pot sa pun niste intrebari legate despre iPhone 3G?
ORANGE: pai stati sa chem o persona care a facut “TRANING” smile)
EU: OK! astept wink
... (vine omul care a facut “TRANING” depre iPhone 3G)
ORANGE: buna, spune ti cu ce va pot ajuta?
EU: de ce nu pot trasfera poze prin bluetooth? sau cum pot sa fac backup la iPhone 3G ca sa nu fiu nevoit sa nu fiu nevoit sa repun sitemul de la zero?
ORANGE: sincer sa fiu nu stiu dar na daca doritii ne putem uita in cartea technica ...
EU: ok, multumesc frumos, va urez o zi buna. lasa ti ca ma descurc ...

Ma intreb de ce orange nu a angajat un om de pe acest forum sau alta persona care se pricepe cu produsele apple si care le place ... ?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

de ce sa angajeze, daca se poate si fara…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Corect Dacu; hai sa va mai zic ceva : teoretic, si practic in unele cazuri, iPhone-ul se activeaza la magazin de catre Gogul care iti si face contractul; De cand cu iPhone-ul 3g in RO cred ca am activat cel putin 20 de iPhone-uri, fara exagerare, se duce omu, isi ia Iphone-ul si constata ca nu merge, ca nici dobitocul de la magazin nu i-a zis, si nici nu l-a activat (din lene mai mult, ca nu mai sunt ca la lansare de nu stia ala ce sa faca cu itunes-ul)
Faza e ca ei nu au control asupra iPhone-ului, sunt termeni impusi de Apple, si atunci nu se streseaza, ce rost sa anagajeze pe cineva care se pricepe.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

1 din 2
1