Am dat mai intai pe un folder cu poze sa vad ce se intampla si intradevar cand vroiam sa intru imi spunea ca nu am permisiunea,iar apoi i-am dat pe toata partitia sa vad ce se intampla.am pus la owner admin,si am dat no acces si la owner,si la group si la others.Deh,am vrut sa o incerc si pe asta,si acum stau si plang langa el:).O sa incerc diseara cu comanda mount si o sa iti atasez o poza cu rezultatul.Multumesc.
Pentru asta ar trebui sa ii dau get info pe partitia respectiva si apoi sa modific drepturile de acces,dar partitia pur si simplu nu mai este de gasit in tot sistemul(mi-a disparut si iconul de pe desktop) si implicit toata muzica,filmele,pozele,kiturile.
Pentru asta ar trebui sa ii dau get info pe partitia respectiva si apoi sa modific drepturile de acces,dar partitia pur si simplu nu mai este de gasit in tot sistemul(mi-a disparut si iconul de pe desktop) si implicit toata muzica,filmele,pozele,kiturile.
aoleu, e nasol! da, pare-se ca singura sansa este (1) fie sa te conectezi in Target mode via firewire din alt mac, (2) fie cu recomandatele aplicatii de Restore. Incearca si Disk Utility rulat din DVD-ul de instalare.
Daca a modificat drepturile din “radacina” discului - nici nu Target Mode nu o sa ii mearga.
Asteptam rezultatul lui mount sa vedem daca partitia este montata si nu o poate accesa sau pur si simplu nu o mai monteaza deloc (caz mult mai grav).