Am televizorul chiar langa geam. Am comandat antena recomandata mai sus de la Teledigital. Trebuie sa vina azi sau maine. Chiar sunt curios cum se vede TVR HD. Am inteles ca au si surround 5.1 nativ. Am sa il testez si pe acela. Va spun daca merge.
Până la urmă am găsit un Sony Bravia 40W4000 - cel mai ieftin model cu mpeg4. Se vede ProTV HD SUPER !
Cune vrea să-și ia - eu l-am luat de la http://www.plasme-lcd.ro - au magazin în unirea - mai rămăsese unul pe stoc.
Cu o sârmă de cupru de 1m dezizolată și înfiptă în mijlocul mufei de antenă. Sau cu o antenă “cu 2 urechi” extensibile de la un televizor mic portabil vechi.
EDIT: acum am proptit antena cu sârma și prind și TVR HD cu semnal excelent.
[ Modificat: 14 Octombrie 2008 03:21 AM de psergiu ]
psergiu> scuze, daca consideri ca-ti stric topicul, deschid un thread nou; sunt si eu in cautare de ceva de genul.
Doleante:
- de preferat LCD, dar am gasit si plasme la pana in 3000ron;
- pana in max. 100cm diagonala, pt ca va fi intr-o camera mica si nu are rost sa ma uit cu un ochi la slanina si unul la faina in cele 2 colturi opuse
- va avea un mac mini legat de el si va fi folosit (cel putin de catre mine) la vazut dvd-uri, avi-uri, itunes etc.; va mai avea probabil si un dvd cu 5.1 pt filme (exista o solutie audio de 5.1 pt mac mini???). In rest cine l-o mai folosi o sa fie pe post de TV normal, mai ales pt stiri.
Am aruncat cate un ochi pe la emag, am vazut asta si mi s-a parut OK. Voi ce spuneti? Alte sugestii? Multumesc anticipat!
Rezoluția este de 1366x768. Pune-ți mini-ul acuma în 1024x768 și vezi dacă te descurci cu înălțimea aia de ecran (va fi cu 30% mai lată pe acel tv, dar la 768 înalțime)
Eu dacă nu aveam nebunia cu HD, îmi luam un 40S4000 că era mult mai ieftin.
Vezi și plasme, au culori mai bune. Pe LCD-ul ăsta al meu câteodată apar la scene mai întunecate niște culori super-ireale :( Da’ cred că mai trebuie să umblu eu la setări.
eu mi l-am luat pana la urma pe cel de care ziceam in postul #36 (Sony BRAVIA KDL-32 S4000, 81 cm). Macul Mini conectat la el se vede de-ti cade falca (inclusiv DVD, Front Row etc). Semnalul analog nu-l discut, deoarece nu pt asta l-am luat si eram constient de cum se vor vedea 60% din canale. L-am luat de la emag vineri cu 2149, acum vad ca e “promotie” dar e mai scump. wtf?
au inceput “promotiile” de Sarbatori!!!! Uraaaa!!! Preturile “scad in veselie” .... “promotii” la greu. La noi e invers fata de tot restul europei ... din pacate. Mai ieri vedeam la TV ca vor scadea de sarbatori in UK de exemplu la jucarii. Ideea este ca promotiile vor fi REALE si nu ca la noi: PROMOTIE DE SARBATORI!!! 25% in plus!!! Pacat .. la ce naiba le zic promotii??? De ce naiba fac publicitate falsa??? De ce nu ii ia nimeni de guler si nu ii scutura bine???