Stiti cumva vreun utilitar care sa stie sa partitioneze si sa formateze in ext3 (si eventual fat32 si NTFS) un hdd extern??
Suma viciilor unui om este o constantă.
Vali.Dima - 04 Octombrie 2008 02:57 AMStiti cumva vreun utilitar care sa stie sa partitioneze si sa formateze in ext3 (si eventual fat32 si NTFS) un hdd extern??
Altele decît cele care vin pe un cd cu linux?
Cattus sum et thraece loquor Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Cattus Thraex - 04 Octombrie 2008 04:09 AMVali.Dima - 04 Octombrie 2008 02:57 AMStiti cumva vreun utilitar care sa stie sa partitioneze si sa formateze in ext3 (si eventual fat32 si NTFS) un hdd extern?? Altele decît cele care vin pe un cd cu linux?
Mi-as fi dorit sa fac asta direct din OSX
Vali.Dima - 05 Octombrie 2008 01:29 AMCattus Thraex - 04 Octombrie 2008 04:09 AMVali.Dima - 04 Octombrie 2008 02:57 AMStiti cumva vreun utilitar care sa stie sa partitioneze si sa formateze in ext3 (si eventual fat32 si NTFS) un hdd extern?? Altele decît cele care vin pe un cd cu linux? Mi-as fi dorit sa fac asta direct din OSX
Dacă afli, să-mi spui și mie.