incarcator auto iphone 3g
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

are cineva incarcator auto pt iphone 3g?
am luat unul de pe ebay,nu incarca,am luat cablu original de la orange si un usb pt bricheta si nici asa,imi arata ca incarca dar de fapt nu merge….
nu mai stiu ce sa mai iau ca deja am cumparat vreo 3 si nu vreau sa mai dau banii aiurea…..

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.06.07

mda..

Si eu eram in situatia ta.. am incercat si eu mai multe produse care nu incarcau prin bricheta auto

Parerea mea personala: NU mai cumpara produse care nu sunt garantate ca functioneaza pe iPhone, posibil sa functioneze pe iPod Classic.

M-am dus la Apple.ro, ( Iulius Mall - Timisoara ) si am cumparat un Griffin Technology PowerJolt (Negru) ASTA, merge impecabil pe bricheta auto, am testat cu iPhone 3G si iPod Touch.

Sper sa gasesti o solutie pentru problema ta..

ceau..

Semnătură 

iPod Classic 30Gb White
iPod Touch 8Gb ( 3.1.2 )
iPhone 4 16GB (iOS 5.0.1) neverlocked
iPhone 3G 16Gb Black - Orange Romania
i-Mini (Sistem cu difuzoare stereo, functie incarcare) de la Netlogic
i-Alarm 2 (Sistem cu difuzoare stereo, functie incarcare, Radio FM, Clock) de la Netlogic
iMac coming soon..

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Eu am un Belkin, facut pentru iPod. Merge perfect.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08
Asti - 04 Octombrie 2008 03:56 PM

Eu am un Belkin, facut pentru iPod. Merge perfect.

si eu mi-am luat de pe okazii unul cu 60 RON. trebuie sa aiba “intelligent chipset” sau ceva de genul…

oarecum ontopic: stie cineva daca se pot modifica device-uri care mergeau la 2G si nu merg la 3G si daca da, cum?
eu am, de exemplu, un sistem audio de casa in care infigeam iPod-ul/iphone-ul. la 3g nu mai merge (adica reda insa nu incarca…)

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
para - 06 Octombrie 2008 03:07 PM

oarecum ontopic: stie cineva daca se pot modifica device-uri care mergeau la 2G si nu merg la 3G si daca da, cum?
eu am, de exemplu, un sistem audio de casa in care infigeam iPod-ul/iphone-ul. la 3g nu mai merge (adica reda insa nu incarca…)

Eu ma mir ca intra in lacasu ala….au forme diferite in “cur” sa zic asha…..nu exista vreo posibilitate pt problema ta….decat poate una tehnica, adik sa te bagi in “matzele” aparatului….dar nu am sfaturi pt tine din punctul asta de vedere.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)