“All you need to do is download fring on the App Store and within minutes you can make free calls with other fringsters™ or via fring using Skype, Skype-out or any SIP providers you choose.
You will have one searchable contact list with all your instant messaging buddies from Skype®, MSN® Messenger, Google Talk™, ICQ, Twitter, Yahoo!™ and AIM® so you can easily see whose available and where they can be reached before dialing or starting a live chat session.
In short, you can finally interact with all your favorite internet applications, services and communities from your iPhone.”
L-am incercat pe 2G, conectat la net prin WiFi, si a mers relativ OK, dar se auzea cam incet persona cu care am vorbit. Acum, pe 3G sunt curios cum o sa fie si, mai ales, daca o sa mearga fluent pe conexiunea de net 3G, mai ales ca am 1,5 GB de trafic pe care in veci nu-l epuizez altfel.
1. bine ca pot sta pe sype ca IM. Apropos, inafar de el mai este alt client de Skype
2. Deci nu pot face apel Skype prin 3G sau edge? Dar pe net zice ca se poate
Nu-l puteți păcăli, sunt oprite din centrală.
se lucrează la implementare VoIP, era vorba de acum câteva luni să dea drumul dar desigur că tot nu se va putea folosi skype, asta e doar pt operator să scadă costurile proprii, iar tarifele să rămână la fel .
Oricum,ar fi o lovitura sa mearga prin acel pachet de date pt iphone ....fie,pe Orange cu N95,pot sa sun pe skype cu fring prin 3G ... ....deci nu ar fi imposibil.
gmail era.
se pare ca merge bine, n-am avut pe cine sa sun in afara de cel de test. se poate cumva dezactiva sunetul si vibratiile cand primesti un mesaj in chat?
Și mie mi s-a întîmplat asta cu adresa yahoo. Cred că au ceva împotrivă. Încearcă cu altă adresă, nu cu web-mail. La mine a mers.
Fring are un bug, listat la “known issues”, si anume nu acepta punct in adresa de mail, adica respinge ca nevalide adrese de tip nume.prenume@... Daca adresa ta arata asa, de asta n-o primeste. Cica lucreaza la subiect, la proximul update.