touchscreen defect
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.03.08

salutare! tocmai mi s-a blocat jumatate din ecran si din pacate nu mai pot folosi decat partea de jos ceea ce e destul de nasol.
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre cum l-as putea schimba,  unde, pret etc.
Merci si o zi buna!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

cam suspecta situatia.. zic asta pentru ca am mai intalnit niste cazuri pe-aici pe macuser cu ceva similar de ce zici tu si solutia se pare ca era schimbarea ecranului care urca undeva la 5 milioane parca.. si se facea undeva in brasov… dar uite-te printre thread-uri si ai sa gasesti ceva sigur smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

din cate am inteles…touchscreenu e din o bucata…ori merge tot,ori nu merge deloc….dar nu pot zice exact.Daca l-ai luat de la orange, ai garantie, dar ideea e ca daca e hackuit din state o sa te coate la pret maxim o reparatie de genu. Scuze inca odata daca am zis prosti smile

Da-i doamne sa-si revina smile

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

ok . merci de informatii.  o sa mai astept poate mai scade pretul

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

nu ne-ai spus ce fel de iPhone ai: 2G sau 3G. Daca este 3G, lucrurile se simplifica putin, pentru ca nu mai au digitizorul incastrat in ecran, este separat. Asa, preturile scad mult, pentru ca nu mai inlocuiesti displayul care nu are nimic, ci doar suprafata care transmite contactul, care este mai ieftina.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.04.08

google it. sunt sute de raspunsuri la problema asta. solutia unanim acceptata este de a umbla in niste fisiere de preferinte in iphone care schimba sensitivitatea ecranului.

Semnătură 

MBP 2,2 15-inch
Iphone 1.1.3 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

interesanta chestia cu umblatul in fisiere dar sper sa nu fie ceva fizic blocat. Poti sa-mi dai te rog mai multe detalii despre ce fisiere ar trebui sa le modific? merci