jocuri pentru 6 ani
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 10.12.06

As avea o rugaminte, sa ma ajutati cu niste jocuri pentru 5-7 ani, pentru mac.
I-am facut cadou fetitei mele minimac-ul meu si daca nu are jocuri, nu are nicio o valoare pentru ea…

Semnătură 

Imac 24”    mid 2007
Macmini     late 2012
MacBook Pro mid 2014

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07

daca e vorba de mini-ul cu procesoare intel - tre’ sa bagi windows. si la windows gasim, de exemplu...  smile  si asa mai departe… daca e cu procesor G4 - aproape ghinion ... ramine sa se joace pe net , aici de pilda.

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Fiului meu (face 6 ani peste 2 luni) ii plac foarte mult Tennis Titans si Midnight Mansion. Iti mai recomand sa vizitezi http://www.cartoonnetwork.com si sa-i alegi ceva din jocurile online disponibile.

Semnătură 

Mac Mini -> 1.83GHz Intel Core Duo, 2GB 667 DDR2 SDRAM-2x1GB, 80GB Serial ATA drive, SuperDrive 8x - Mac OS X 10.5
MacBook Air 13-inch Early 2015
AppleTV 4
Lots of iPhones

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Vezi colectia miniclip.com

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
ZigZag - 05 Octombrie 2008 02:54 AM

As avea o rugaminte, sa ma ajutati cu niste jocuri pentru 5-7 ani, pentru mac.
I-am facut cadou fetitei mele minimac-ul meu si daca nu are jocuri, nu are nicio o valoare pentru ea…

Dacă ai un G3-G4 care poate rula și sisteme clasice, am eu multe.
Dacă ai intel, uindăuz scrie pe tine.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timişoara
Macuser din: 14.09.07

Cattus, am eu un G3 pe care am si clasic instalat, baietelul meu de 3 ani s-ar bucura tare de ceva jocuri daca ai. Deocamdata joaca doar de pe net.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 07.06.07

salut…..am si eu o mica colectie de joculete mai vechi pentru mac…..cred ca 2 giga de joculete arhivate…..

Semnătură 

MacBook Air, MacBook Pro, iPad 2 64G cu Wifi si 3G, iPad 3 16G si 4G
MacBook Unibody 2010, MacPro 2x3G Xenon, iMac 17’ `C2D; iMac G5, Airport Express, iPhone 4; 2xApple AirPort Extreme Base Station
PowerMac G4 400Mhz; iMac PowerPc G3 233 Mhz; PowerBook 1400 cs; PowerBook 150, 160, 180, 190; iMac G4 Lampa, Newton MessagePad 100; Apple Studio Cinema Display 24’; 2 x Apple QuickTake 100; PowerBook Duo 230, Commodore C386SX-LT, 2 x Apple Monitor lcd 20’, iBook G3 Clamshell Tangerine

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 16.03.09

Văd că discuția e de anul trecut, dar poate mai interesează pe cineva smile Eu cred că Spore e foarte bun pentru copii. Fi-mea de 6 ani jumate ar sta non-stop să joace spore, trebuie să-i dau cu porția… Dezvoltă și creativitatea, învață să dezvolte o strategie, să coordoneze mai multe caractere odată și, în plus, învață și limba engleză wink