Cu ce soft as putea creea un DVD cu titrare dintr-un .avi pt care am descarcat titrare separat? Stiu ca pe windows exsita un softulet simplu de utilizat(http://vso-convertxtodvd.en.softonic.com/). Am incercat Xilisoft DVD Creator care poate face acest lucru dar nu “stie” si de subtitrare.
Multumesc.
am deja o saptamina de cind ma chinui sa fac un dvd cu subtritare si am hotarit sa pun aici ce mi se intimpla….
am urmat pasii lui altero din wiki, ca la prima clasa de scoala…..am tot cautat pe alte site-uri ajutatoare….nimic care sa imi dea de gindit ce se intimpla…..de ce la mine in urma encod-ului nu iese ce ar trebui sa iasa…e vorba de video_ts
Din ce vad eu in pozele tale, nu ai tinut cont de “Mai mult, trebuie să nu existe în calea către film și către subtitrare alte caractere decât cele alfanumerice (litere si cifre, fără diacritice, semne, spatii etc.)”. Redenumeste folderul de pe Desktop in ceva dintr-un singur cuvant, nu “Untitled Folder”, in care e un spatiu.
acum trec la treaba….....in cazul in care va merge…...filmul e cd1 si cd2….nu ar trebui sa le unesc in prealabil? sa le las asa si le pun ca atare pe un dvd
aaa era sa uit…in preview-ul lui ff nu ar trebui sa vad deja daca e ok procesul?
ori trebuie asteptat finalul
Mai Boly, ai dreptate! Am incercat si eu sa fac un DVD si ciuciu. Ba chiar o data mi-a murit si mie sunetul, la Finder, nu la Mac. Nu am mai facut de mult DVD-uri (parerea mea e ca le-a trecut vremea), probabil ca s-a schimbat ceva in ffmpegX. O sa incerc sa ma prind despre ce e vorba; daca nu, articolul din Wiki devine expirat.
Mai poate cineva sa incerce? O fi vreo diferenta Intel/PPC?