salutare,. Am posibilitatea să cumpăr un iPhone 3G din state ! Întrebarea este .. ce “accesoriu” tre să-mi mai iau (un turbosim, ceva) să-l fac să meargă pe cosmote la noi ? se merită să-l iau sau nu ? dacă a mai încercat cineva .. poate să-mi spună ce și cum ? și eventual un link de unde să cumpăr jucăria ?
prin noiembrie se rebranduiesc și ei….devin T-Mobile - cică o să facă upgrade major la rețea….deci concurență la Voda și Orange, și ce-i mai plăcut pentru client decât concurența care vine cu prețuri mai mici pe piață
normal ca merita fratie…merge cu turbosim, x-sim…dai search pe GUGLE si gasesti de cumparat la noi. Totusi o sa ai probleme cu 3G…adik daca il activezi nu mai ai semnal sa poti vb…cel putin asa e pe vodafone…tel luat de la Orange si folosit cu xsim.
In rest merita sa il iei….e foarte tare telefonu. Acum depinde de tine….mai incolo e posibil sa iasa si unlock software pt 3G si o sa poti sa il folosesti klumea si cu 3G etc.
prin noiembrie se rebranduiesc și ei….devin T-Mobile - cică o să facă upgrade major la rețea….deci concurență la Voda și Orange, și ce-i mai plăcut pentru client decât concurența care vine cu prețuri mai mici pe piață
Ce fac? Pe bune? E oficial? Uhuuuu….abia astept! Muhahahaha **** Orange….las la aprecierea voastra ce litere inlocuiessc stelutzele alea :D
Merita sa iei , merge cu turbo sim pt cosmote.
Trebuie insa sa il tii in firmware 2.0, dar intr.o saptamana am sa pot recomanda eu pe cineva care va face decodarea pt 3g, ca baietii de la orange….:D. Se pare deci ca treaba se face software….
si se mai pling unii ca nu pot beneficia de toate cele care stie sa le faca iphone, desi sunt pe reteaua care-l vinde
dar’mi-te pe cosmote…
ok, se’merita’ atunci
Merita sa iei , merge cu turbo sim pt cosmote.
Trebuie insa sa il tii in firmware 2.0, dar intr.o saptamana am sa pot recomanda eu pe cineva care va face decodarea pt 3g, ca baietii de la orange….:D. Se pare deci ca treaba se face software….
Radeți voi, râdeți, da .. cu cosmote-ul plătesc cel mai puțin, dintre toate .... că nu am 3g ? am wifii, acoperire totala unde stau, si in sibiu unde merg cel mai des, la fel.. deci , dacă vreți, băgațivă ungha-n gât
Intamplator am dat peste un tip care zicea ca va putea face si el manevra pe care o fac aia de la orange pt 100 de euro cu deblocarea 3g.ului.
Nu stiu daca sunt baliverne sau omul vb serios, cert este ca intr.o saptamana a zis ca o sa imi faca mie treaba asta la un 3g.
Dupa voi putea spune sigur daca se face, cum se face si cat costa
pai din cat am inteles aceea metoda de 100 de euro ar fi deblocat telefonul oficial…si implicit ar fi mers update, restore din iTunes fara a bloca telefonul. Nu?
Si daca e vb despre asta as vrea si eu la iPhone-ul meu. Asta doar daca merge pe telefoanele de prima generatie.
[ Modificat: 09 Octombrie 2008 07:08 PM de Chucky ]
pai din cat am inteles aceea metoda de 100 de euro ar fi deblocat telefonul oficial…si implicit ar fi mers update, restore din iTunes fara a bloca telefonul. Nu?
Si daca e vb despre asta as vrea si eu la iPhone-ul meu. Asta doar daca merge pe telefoanele de prima generatie.
Nu vor avea voie sa decodeze telefoane ce nu au fost comercializate de ei ! (oficial)