2 din 2
2
PowerMac pentru gameri: 15.000 EUR!!!!!!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Eu unul nu sunt genul care sa se joace prea mult. Am pus NFS pe BootCamp si vreau sa zic ca dupa 2 luni am   uitat de el si am sters partitia pana la urma. In schimb, stiu persoane care baga bani grei in calculatoare.. sisteme de racire cu apa.. carcase futuriste… sa nu mai zic mouse nush de care de vreo 300 de ron DOAR PENTRU JOCURI.

M-am jucat recent pe un Nintendo WII. Mi se pare mult mai amuzant sa joci ceva pe o consola decat pe calculator. Si sincer, as da 1400lei pe o consola WII decat 15000EUR pe un Mac. Si credeti-ma. NU SE COMPARA SENZATIA.

PS: Pentru cei care au sau vor WII recomand sa joace box imbracati mai gros. Stiti cum scapati de kilogramele in plus ?! smile)

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

jocurile in consola sunt mult mai spectaculoase

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
dacuBurebista - 12 Martie 2007 02:27 PM

stii pe cineva care are calculator numai pentru jocuri? smile
aici, in romania, si daca iei un calculator numai pentru a lucra la serviciu, tot te dai pe jocuri…

De când mi-am cumpărat un laptop pe care pot face cam tot ce fac pe desktop - în afară de jocuri – desktop-ul a rămas doar pentru câte o repriză de Blitzkrieg/Civilization/Half-Life 2… Acum vreau să-l vând; cei 1000€ vor reprezenta “avansul” pentru un iMac.

smile

mediaconvertor - 12 Martie 2007 05:01 PM

jocurile in consola sunt mult mai spectaculoase

Categoric. Din păcate însă, nu toate jocurile: strategia (genul meu preferat) nu prea face pereche bună decât cu calculatorul.

[ Modificat: 12 Martie 2007 05:52 PM de CANARIS ]
 Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
CANARIS - 12 Martie 2007 05:50 PM

Categoric. Din păcate însă, nu toate jocurile: strategia (genul meu preferat) nu prea face pereche bună decât cu calculatorul.

nu ai destule butoane la consola sa controlezi o armata sau sa click-uiesti mai multi jucatori samd, de asta, dar un nfs merge super pe consola

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Si eu vreau Wiiii! smile
Bine, si un PS3.

2 din 2
2