Dacă ai un fișier .dot și trebuie să produci un .doc din el există pe Office 2004 altă modalitate decât să pui fișierul .dot în /Applications/Microsoft Office 2004/Templates dintr-un cont cu drept de administrare ?
Undeva în home-ul user-ului nu-i vre-un loc ascuns unde-l poți copia ? Sau vre-un meniu ascuns cu “New document from template file” ?
În Office 2008 poți să-ți alegi locul în care stau template-urile userului. Default este ~/Library/Application Support/Microsoft/Office/User Templates.
Vezi în Preferences la 2004, poate are și el așa ceva (“File Locations” se numește în 2008).
[ Modificat: 07 Octombrie 2008 12:25 AM de Tudor ]
Dacă ai un fișier .dot și trebuie să produci un .doc din el există pe Office 2004 altă modalitate decât să pui fișierul .dot în /Applications/Microsoft Office 2004/Templates dintr-un cont cu drept de administrare ?
Undeva în home-ul user-ului nu-i vre-un loc ascuns unde-l poți copia ? Sau vre-un meniu ascuns cu “New document from template file” ?
Eu zic că-l poți pune oriunde. Nu am cum testa acum, dar țin minte că și eu le mutam într-un singur loc toate templaturile.
Dacu: dacă nu îl pun “unde trebuie” nu îl vede în Gallery și drept urmare nu pot crea un .doc nou cu acel template.
Dacă dau dubluclick pe .dot nu îmi dă voie să “Save As” .doc deoarece zice că este template.
Da, urăsc produsele software făcute de către Microsoft - nu au nici o logică.
Fa asa: Deschizi un document si-l formatezi asa cum vrei tu sa fie. Salveaza-l unde vrei tu sa-ti stea la indemina. Apoi, din System, fa-l Stationary Pad. Gata. Se va deschide INTOTDEAUNA ca un document nou si va avea forma dorita de tine. OK?