intrebare de baraj si un mic ajutor :)
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Brasov
Macuser din: 04.09.08

Salut , sunt cam nou pe aici . Nu de mult am achizitionat si eu un PowerBookg4 de vreo 4 ani vechime… si mama mea si-a luat un powerbook nou acum 1 luna, si mie imi place foarte mult treaba cu mouse-ul la laptopul ei ... cu touch scrolling , zooming ca la iphone .. samd ... si as vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa mi-l fac si eu la fel :D
      Multumesc .

Semnătură 

Trying something new is NOT cheating smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu se poate.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
DjLittle - 07 Octombrie 2008 12:09 AM

Salut , sunt cam nou pe aici . Nu de mult am achizitionat si eu un PowerBookg4 de vreo 4 ani vechime… si mama mea si-a luat un powerbook nou acum 1 luna, si mie imi place foarte mult treaba cu mouse-ul la laptopul ei ... cu touch scrolling , zooming ca la iphone .. samd ... si as vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa mi-l fac si eu la fel :D
      Multumesc .

La acel model poți instala iScroll, dar folosit numai pe tiger, pe Leo nu se activează. Am citit pe un forum că ar fi niște comenzi care îl activează și pe Leo, dar eu nu am reușit, nici autorul nu l-a adus la zi.
iScroll face ca pad-urile mac-urilor mai vechi să poată fi folosite ca cele mai noi, adică buton dreapta cu două degete apăsate și scroll cu două degete mișcate sus-jos. Mă chinui să-l activez pe Leo, dacă aflați soluția, spuneți-mi și mie. Am un PB 1.33 la 12 inci bijou, iar pe Leo nu pot folosi iScroll.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pentru scrolling eu folosesc SideTrack. Nu-i tot una, dar e util. (pe Tiger, nu stiu de-o merje pe Leo).

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 07 Octombrie 2008 12:50 AM

Pentru scrolling eu folosesc SideTrack. Nu-i tot una, dar e util. (pe Tiger, nu stiu de-o merje pe Leo).

Încercăm.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
Cattus Thraex - 07 Octombrie 2008 12:44 AM

Multumesc .

La acel model poți instala iScroll, dar folosit numai pe tiger, pe Leo nu se activează. Am citit pe un forum că ar fi niște comenzi care îl activează și pe Leo, dar eu nu am reușit, nici autorul nu l-a adus la zi.
iScroll face ca pad-urile mac-urilor mai vechi să poată fi folosite ca cele mai noi, adică buton dreapta cu două degete apăsate și scroll cu două degete mișcate sus-jos. Mă chinui să-l activez pe Leo, dacă aflați soluția, spuneți-mi și mie. Am un PB 1.33 la 12 inci bijou, iar pe Leo nu pot folosi iScroll.

Pe Powerbook G4 12 inch, 1.5 Ghz merge treaba cu 2 degete pe trackpad + click pt right click. Pe Tiger nu mergea dar pe Leo e ok.

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Farfelkugel - 07 Octombrie 2008 02:55 AM
Cattus Thraex - 07 Octombrie 2008 12:44 AM

Multumesc .

Pe Powerbook G4 12 inch, 1.5 Ghz merge treaba cu 2 degete pe trackpad + click pt right click. Pe Tiger nu mergea dar pe Leo e ok.

Ei, da, ăla e model 2005-2006, nu 2003-2004. Nu de ăla e vorba.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Multumesc Cattus ... am instalat iscroll si merge f bine ... multumesc pt ajutor. acum nu ma mai chinui ... trage pointerul dreapta ... click click click la infinit smile) ms. Lamuriti-ma si pe mine va rog ce este Leo si ce este Tiger :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Sînt sistemele de operare de pe calculatoarele Apple. De exemplu, OS X 10.3… e Panther, 10.4…. e Tiger iar ultimul, adică 10.5… e Leopard. Tu de care ai?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
toma - 07 Octombrie 2008 05:02 AM

Sînt sistemele de operare de pe calculatoarele Apple. De exemplu, OS X 10.3… e Panther, 10.4…. e Tiger iar ultimul, adică 10.5… e Leopard. Tu de care ai?

OS X 10.4.11

Semnătură