Mac CD Flip Viewer
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Am primit un CD cu o carte ce include Mac CD Flip Viewer, doar că pe mac intel se pre că nu merge. Am scris creatorilor și, da, așa e, au de gînd să treacă și ei la mac intel, dar deocamdată nu știu cînd. Pînă se decid, aveți idee cu ce aș putea înlocui numita aplicație?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Dar ce face numita aplicatie?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 07 Octombrie 2008 01:54 PM

Dar ce face numita aplicatie?

Citește e-book-uri care, evident, nu sînt pdf-uri ci un .exe sub care se află link-uri la fișire grafice .jpg, fișiere text .html și alte alea (sunete, muzică etc. etc.)
Am găsit o versiune mai nouă macfv cre rulează sub Tiger dar nu știu ce fac mai departe, cum naiba deschid discul? Va trebui să le scriu creatorilor CD-ului, numai că deștepții nu ți-au pus și ei o adresă, un e-mail ceva. Scrie doar Universitatea din Olomouc, Rep. Cehă. În Cehia, pe stînga cum vii dinspre Bratislava, foarte deștepți cehii ăștia.

P.S. Ca să fie și mai tari, discul e protejat la copiere, nu pot să-i fac o copie să văd cum naiba l-aș putea ripui să-l văd cu ceva uzual. Cred că o să-l jupoi sub Windows, apoi revin pe mac cu fișierele bucățite. Dar asta ia timp.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Cattus Thraex - 07 Octombrie 2008 01:06 PM

...Pînă se decid, aveți idee cu ce aș putea înlocui numita aplicație?

ai incercat stanza?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 07 Octombrie 2008 02:18 PM
Cattus Thraex - 07 Octombrie 2008 01:06 PM

...Pînă se decid, aveți idee cu ce aș putea înlocui numita aplicație?

ai incercat stanza?

Am descărcat-o acum, dar nu merge. Cred că nu va merge nimic, discul e codat cu o serie de executabile de Windows, iar un cititor de mac trebuie instruit să se ducă unde știe programatorul. Părerea mea, după ce pritocesc de 3 zile o soluție, este că numai autorii discului mă pot ajuta, ei știu codul și îmi pot furniza datele decodate.
voi pune pe urma lor serviciile, că-și dau coordonate vagi. O fi el Olomouc un mic și simpatic oraș universitar, dar chiar să știu cui naiba să scriu e cam greu. Cu copoii după ei.

Semnătură