cum pot sa vad subtitratrea la un film cu VLc???
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 24.08.08

incerc sa vad un fulm cu vlc si nu imi vede nicio sub nu stiu din ce cauza am incercat si cu mplayer si la fel nu mi-a vaz nik si nici cu drag and drop nu a mers….stie cineva vreo solutie sau vreun alt player ptr a vedea filme ...multumesc

Semnătură 

Stand for CHANGE…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/13471/

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Tudore, poate ca nici de link n-ar fi nevoie, daca oamenii s-ar uita macar cinci (5) minute prin preferintele programului. Sau daca ar avea rabdarea sa priveasca ce le cere programul
pantera_ROZ, in general, cind deschizi un film in VLC, fa-o cu open file, nu open. In clipa aia, Iti apare si optiunea de subtitrare!
La fel si in MPlayer!

Acum vezi locarea subtitrarilor? Mai mult, ca sa nu te mai chinuiesti, numeste filmul si subtitrarea la fel (exceptind terminatia). Si pune-le impreuna!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.10.08

Iar pentru afisarea corecta a diacriticelor, pe unele sisteme, trebuie modificat in Preferences - Input/Codecs - Other codecs - Subtitles - Subtitles text encoding : ISO-8859-2.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
cosmoq - 08 Octombrie 2008 07:08 AM

Iar pentru afisarea corecta a diacriticelor, pe unele sisteme, trebuie modificat in Preferences - Input/Codecs - Other codecs - Subtitles - Subtitles text encoding : ISO-8859-2.

Da, cred că acest encoding folosit în Windows pînă la XP este covîrșitor majoritar și trebuie ales manual, ca să nu te enervezi, nu de alta.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…