upgrade
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.02.06

Salut. Am Panther pe un PowerBook G4 1.33GHz 256 DDR si as vrea sa trec la Tiger. Cum se va misca masina cu Tiger instalat? Merita?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Cu 256DDR nu o sa se miste grozav insa o sa se miste mai bine decat Panther (care nici el nu se misca grozav la randul lui). Deci da, merita sa faci upgrade. Apoi merita sa te gandesti la inca o placuta DDR 256 pentru ca sunt ieftine. Cu 512DDR nu o sa ai probleme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

tiger se misca mai bine decat panther si are multe in plus de oferit…
dar da, mai pune-i memorie…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

multumesc pt sfaturi. deocamdata nu se pune problema sa m iau memorie pt ca, in principiu, as vrea sa vind Powerbook-ul.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
sRazvan - 08 Aprilie 2006 10:30 PM

multumesc pt sfaturi. deocamdata nu se pune problema sa m iau memorie pt ca, in principiu, as vrea sa vind Powerbook-ul.

cu 512 sau mai mult memorie o sa-l vinzi mai repede si mai bine. poate chiar cu mai mult decat dai pe un stick de 256 (foarte ieftin SH)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Sunt deacord si e clar ca daca iti mai pui 256 o sa si mearga bine Tiger si garantat o sa si iei maii mult pe el decat ai lua altfel.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ma pregatesc sa instalez Tiger. Vreau sa fac o instalare pe curat si nu un upgrade. Nu am facut nici o instalare pina acum asa ca poate imi mai dati ceva indicatii despre ce trebuie sa m fac inainte de install. Am hardul partitionat in 3 partitii, se pierd aceste partii?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

te va intreba pe care partitie sa instalezi sistemul - tu o alegi pe care vrei, inclusiv pe cea pe care ai deja sistemul actual (ti-l va muta intr-un folder numit old nu-mai-stiu-cum)

daca nu faci un upgrade, pierzi toate setarile sistemului ( configurarea incepe de la zero - time, ip-uri, desktop etc)

bafta!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Dar mai ales ma intereseaza daca pierd si celelalte partitii in afara de cea pe care am sistemul actual…am ceva informatii pe ele si vreau sa stiu daca e necesar sa fac backup la ele.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu pierzi nici o partitie

dar ai grija pe ce apesi - ai o optiune de erase and install - nu o alege pe aia

‹‹ Ultimate Task      Lista de contacte iChat ››