Cu 256DDR nu o sa se miste grozav insa o sa se miste mai bine decat Panther (care nici el nu se misca grozav la randul lui). Deci da, merita sa faci upgrade. Apoi merita sa te gandesti la inca o placuta DDR 256 pentru ca sunt ieftine. Cu 512DDR nu o sa ai probleme.
Ma pregatesc sa instalez Tiger. Vreau sa fac o instalare pe curat si nu un upgrade. Nu am facut nici o instalare pina acum asa ca poate imi mai dati ceva indicatii despre ce trebuie sa m fac inainte de install. Am hardul partitionat in 3 partitii, se pierd aceste partii?
te va intreba pe care partitie sa instalezi sistemul - tu o alegi pe care vrei, inclusiv pe cea pe care ai deja sistemul actual (ti-l va muta intr-un folder numit old nu-mai-stiu-cum)
daca nu faci un upgrade, pierzi toate setarile sistemului ( configurarea incepe de la zero - time, ip-uri, desktop etc)
Dar mai ales ma intereseaza daca pierd si celelalte partitii in afara de cea pe care am sistemul actual…am ceva informatii pe ele si vreau sa stiu daca e necesar sa fac backup la ele.