Nu sunt eu aici insa e un amic cu sabia mea… hehe
Iar in filmulet sunt eu si un prieten la padurea Baneasa… asta pentru ca nu intelegeati de ce am facut ce am facut cu PowerBook-ul…
nu mai gasesc stirea dar l-au arestat pe unul odata pentru ca facea tatuaje cu litere chinezesti/japoneze si in loc de ce cereau clientii: dragon, putere, chi, ...; el punea curva, bou, sunt prost, etc… omu n-avea nici o remuscare, zicea ca astia meritau ce au primit…
Ia uite unde se ascundea Jedi-ul!
Daca dai volumul mai tare cand te uiti la film ai sa auzi cum se izbesc una de alta. Sunt din policarbonat si daca le lovesti una de alta rezista (lovit cu bun simt). Ceea ce e mai misto e ca au 3 senzori de miscare in maner si un difuzor si sunete digitale din film diferite pt aprindere, miscare, lovire si stingere. Plus ca led-urile din interior se aprind si se sting secvential, exact ca in film.
My young padawan, fac parte dintre cei care au vizionat (de vreo 3-4 ori per bucata ) in Romania, primele difuzari ale StarWars (IV si V) prin 1980-83, la cinematograf… iar Ep. VI la video, ca nu il mai adusesera comunistii pe marele ecran…
nevrozel: ideea e cool, dar as fi preferat ceva _putin_ mai profi, ev. toata partea cu lcd-ul sa fie acoperita (si marginile - in negru, ev).
Sigur, powerbook-ul e culmea designului, minimalism, etc, dar nu vad nimic rau in personalizare.
Ai dreptate, as fi vrut ceva mai complex. Ideea e ca nu am gasit si ar fi fost greu sa revin la forma initiala. Cu asta e simplu, il dezlipesc si gata.