E diferență uriașă între ce poți face cu 1gb și ce poți face cu 2gb…tu știi mai bine pentru ce vrei să-l folosești,al meu G5 zboară cu 2gb de ram.Eu unul îți recomand să iei 2gb de ram.
Acest proddus apare ca se poate comanda. Este un modul de memorie de 2GB. Se duce pe pagina de contact si de acolo ia adresa si trimite un mail sa vada in cat timp il poate aduce si ce mai vrea el sa stie. Si a rezolvat problema, aaa si nu costa vreo 7 milioane .
Acest proddus apare ca se poate comanda. Este un modul de memorie de 2GB. Se duce pe pagina de contact si de acolo ia adresa si trimite un mail sa vada in cat timp il poate aduce si ce mai vrea el sa stie. Si a rezolvat problema, aaa si nu costa vreo 7 milioane .
Citez de pe pagina aia (sublinierea e de la mine):
Da ai dreptate. Scuze nu stiu cum am reusit sa nu vad exact aia. Acuma sper ca nu ma fac iar de cacaoo dar parca pe prima pagina ce am dato la rezultatele cu memorii era ceva memorie de la Zepelin. Acuma ma uit sa vad daca era kit sau nu. Mersi ca mai corectat psergiu.
Later edit: tot kit is si celelalte. Deci singura solutie e sa mai caute sa se multumeste cu un singur GB.
Eu zic sa te reorientezi spre 1 gb pt mini, depinde ce vrei sa faci cu el acum
sal szhoul tu sti mini meu gandestete ca daca pun 1 gb nu am ce face cu el numai cand deschid safari in consuma 300 mb mai un itunes ,iphoto si gata sa blocat urca procesoru la 99% daca tot schimb pun 2gb nu conteaza daca dau 300 RON , treaba e sa gasesc undeva ca numai pot de nervi , de ce oare nu am facut eu asta acum 1 an nu stiu aum stau si caut de nebun , asta e dar tot il fac.
Poate ma bag in seaman in necunostiinta de cauza, dar daca ai mini la 1,5 ppc 1. eu stiu ca nu suporta mai mult de 1 gb (http://www.everymac.com/systems/apple/mac_mini/stats/mac_mini_g4_1.5.html) si 2. linkul ala e pt o memorie ddr2, miniul ppc are ddr1 (stiu pt ca am )
Daca vrei 1 gb si mai ieftinache cauta la itdirect.ro, eu de acolo mi-am luat si merge super bine… chiar daca te ratacesti putin pana ajungi la magazin :D
Salut pentru cine dorescte memorii pentru absolut orice, recomand module Kingston branded. Dureaza cam 2 saptamani daca sunt aduse la comanda. Mergeti la orice partener Tornado, RHS, Asesoft, Elko, Asbis ( importatorii oficiali kingston ) si comandati-va memoria branded. Pentru a afla pretul trebuie sa furnizati PN-ul adica part numberul , care il puteti afla aici: http://www.kingston.com/roroot/default.asp
ok va multumesc pt sprijinul acordat. In cele din urma am renuntat pt ca am cautat mult cred ca am dat gogle peste cap , gasisem ceva pe afara america , dar la 100 dolarei si cu transport feedEX vreo 45 dolari deci tot cam pe la 500 sute ron , asa ca am renuntat , am comandat pe asta de aici http://www.emag.ro/memorii/memorie-kingston-hyperx-1gb-ddr400-cl2-2-3-2-6-1—pKHX3200A1G aproape ca nu o avea pe stoc nici pe asta dar sa rezolvat bine ca am gasit-o si pe asta ca ramanem in C…. gooollll ) acum sa vedem cum desfac eu miniu sa vezi chinuiala naibi , am vazut pe forum ceva link-uri care iti spune cum sa faci , o sa ma treaca tate transpiratiile alea mari vad eu cum fac si va spun , daca stiti voi mai bine cum nu ezitati sa ma indrumati mercik !!!