Am incercat sa jailbreak iPhone 3G blocat in Orange (dar fara abonament special de iPhone, abonament de baza 3 euro) si dupa ce am creat ipsw cu Pwnage tool si am dat restore la iPhone mi-o pierdut reteaua si nu mai vedea reteaua Orange deloc. Ce setari trebuiesc facute in Pwnage ca sa imi vada reteaua dupa jailbreak si sa imi apara iar iPhone is activated.
Am refacut standard restore si am ramas pe sistemu 2.1 standard. Cum as putea sa il jailbreak fara probleme. mersi
Sinugura mea intrebare este daca se merita sa faci momentan jailbreak telefonului(3g)?
Si aici as vrea sa vad si eu mai multe pareri, adica avantajele, ce merge bine , ce nu merge, cu ce program e cel mai bine? Sa stie si ceilalti de-al de mine care si-au cumparat recent iphone si sunt inca in dubii…
Inainte sa apara App store merita sa-i faci jailbreak. Acum are sens doar daca vrei sa instalezi vreo aplicatie care este interzisa pe AppStore, precum NetShare (tethering = internet pe laptop prin reteaua 3G) sau aplicatiile de customizare a interfetei (teme, iconuri, wallpapere, etc). Ah, si daca ai jailbreak poti rula mai multe aplicatii deodata in background (multitasking) - chestie folositoare in cazul messengerului sau gps-ului.
din cate stiu prima generatie de iphone era foarte buggy cu jailbreak, chestia e ca nu stiu cei si cu asta, la 2.0 am vazut multe nemultumiri de catre cei care si-au facut jailbreak
A da si inca ceva, exista aplicatii pe cydia gratuite care se afla si pe app store dar platite?
Si inca o intrebare de newbie pt ca nu miam facut nici odata jailbreak si nu prea stiu ce inseamna: La itunes iti trebuie card in banca pt a face cont, aici poti face fara?
din cate stiu prima generatie de iphone era foarte buggy cu jailbreak, chestia e ca nu stiu cei si cu asta, la 2.0 am vazut multe nemultumiri de catre cei care si-au facut jailbreak
A da si inca ceva, exista aplicatii pe cydia gratuite care se afla si pe app store dar platite?
Si inca o intrebare de newbie pt ca nu miam facut nici odata jailbreak si nu prea stiu ce inseamna: La itunes iti trebuie card in banca pt a face cont, aici poti face fara?
1. Iti poti face cont pe iTunes si fara card, uita-te aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/13588/ dar evident ca vei putea instala doar aplicatiile free.
2. Aplicatii gratuite pt care pe App store platesti bani se numesc de fapt aplicatii cracuite ) Si se pot instala fara sa ai jailbreak.
uhm ... pai de ex am gasit un super monkey ball si asphalt4 cracuite dar din cate am citit nu poti sa le folosesti decat pe un tel jailbreakuit… mie cel putin nu mia iesit sal bag prin itunes ....
Nu se pot instala aplicații de pe App Store, altele decît cele gratuite, decît cu jailbreak. Trebuie modificat un fișier, un.plist. Cum îl modifici dacă n-ai acces?