1 din 2
1
Jailbreak 3g
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.10.08

Am incercat sa jailbreak iPhone 3G blocat in Orange (dar fara abonament special de iPhone, abonament de baza 3 euro) si dupa ce am creat ipsw cu Pwnage tool si am dat restore la iPhone mi-o pierdut reteaua si nu mai vedea reteaua Orange deloc. Ce setari trebuiesc facute in Pwnage ca sa imi vada reteaua dupa jailbreak si sa imi apara iar iPhone is activated.
Am refacut standard restore si am ramas pe sistemu 2.1 standard. Cum as putea sa il jailbreak fara probleme. mersi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Uite aici, daca ai Mac, cu film cu tot: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1558 Poate ti-a dat o eroare… rebela. Eu de cand mi-am luat 3G n-am fost partizanul jailbreak-ului, dar am avut nevoie de o aplicatie, asa l-am facut. Initial mi-a facut o figura (http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/14785/), dar acum pare in regula. Deci mai incearca o data, ca n-ai ce pierde, zic eu.

Bafta!

PS: daca n-ai Mac pe iClarified sunt si tutoriale pentru Windows…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Atentie tu la 3G trebuie sa faci numai Jaillbreak nu si Unlock ... pt iPhone 3G nu exista din cate stiu eu Unlock / Activare

Daca dai activare logic ca nu mai ai retea / semnal

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

LST are dreptate: urmareste cu grija tutorialul de pe iClarified si o sa vezi ca-ti spune sa nu alegi optiunea “Activate”...

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

Un alt tutorial simplu este si cel de mai jos. Am facut si merge totul fara probleme

http://www.helpdeskofficer.ro/jailbreak-iphone-3g-firmware-21-windows/

si ce faci dupa

http://www.helpdeskofficer.ro/ce-faci-dupa-jailbreak/

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Eu deocamdata sunt decis sa nu ii fac jailbreak 3G-ului, mi se pare destul de complet asa… wink

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Sinugura mea intrebare este daca se merita sa faci momentan jailbreak telefonului(3g)?
Si aici as vrea sa vad si eu mai multe pareri, adica avantajele, ce merge bine , ce nu merge, cu ce program e cel mai bine? Sa stie si ceilalti de-al de mine care si-au cumparat recent iphone si sunt inca in dubii…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08

Inainte sa apara App store merita sa-i faci jailbreak. Acum are sens doar daca vrei sa instalezi vreo aplicatie care este interzisa pe AppStore, precum NetShare (tethering = internet pe laptop prin reteaua 3G) sau aplicatiile de customizare a interfetei (teme, iconuri, wallpapere, etc). Ah, si daca ai jailbreak poti rula mai multe aplicatii deodata in background (multitasking) - chestie folositoare in cazul messengerului sau gps-ului.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

din cate stiu prima generatie de iphone era foarte buggy cu jailbreak, chestia e ca nu stiu cei si cu asta, la 2.0 am vazut multe nemultumiri de catre cei care si-au facut jailbreak

A da si inca ceva, exista aplicatii pe cydia gratuite care se afla si pe app store dar platite?
Si inca o intrebare de newbie pt ca nu miam facut nici odata jailbreak si nu prea stiu ce inseamna: La itunes iti trebuie card in banca pt a face cont, aici poti face fara?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08
Dark1one - 13 Octombrie 2008 09:56 PM

din cate stiu prima generatie de iphone era foarte buggy cu jailbreak, chestia e ca nu stiu cei si cu asta, la 2.0 am vazut multe nemultumiri de catre cei care si-au facut jailbreak

A da si inca ceva, exista aplicatii pe cydia gratuite care se afla si pe app store dar platite?
Si inca o intrebare de newbie pt ca nu miam facut nici odata jailbreak si nu prea stiu ce inseamna: La itunes iti trebuie card in banca pt a face cont, aici poti face fara?

1. Iti poti face cont pe iTunes si fara card, uita-te aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/13588/ dar evident ca vei putea instala doar aplicatiile free.
2. Aplicatii gratuite pt care pe App store platesti bani se numesc de fapt aplicatii cracuite smile) Si se pot instala fara sa ai jailbreak.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

uhm ... pai de ex am gasit un super monkey ball si asphalt4 cracuite dar din cate am citit nu poti sa le folosesti decat pe un tel jailbreakuit… mie cel putin nu mia iesit sal bag prin itunes ....

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Si apropo… nu mai poti face cont fara card,chestia aia cu promotia nu mai merge pentru ca a expirat ...

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu se pot instala aplicații de pe App Store, altele decît cele gratuite, decît cu jailbreak. Trebuie modificat un fișier, un.plist. Cum îl modifici dacă n-ai acces?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

te referi la cele crackuite? pai cam asta ma gandeam si eu ...

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Da, la alea mă refeream, dar mi-e cam jenă să le pomenesc. Ceea ce-ți doresc și ție. Nu că n-aș știi cum stă treaba, prefer însă PM-urile.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asa toma! Nu pasiti pe calea intunecata smile

Ups, nu mai ai ochii aia patrunzatori…

1 din 2
1

‹‹ 3G cu jailbreak      icoana noua?! ››