2 din 2
2
Jailbreak 3g
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

totusi inca nimeni nu ma clarificat cu jaibreak-ul , cel putin as vrea sa stiu daca ati avut probleme/bugguri cu anumite programe, sau ati vazut/auzit de la altii ...

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mures
Macuser din: 06.05.08

Personal nici o problema. Si il folosesc de la inceput asa.

Semnătură 

MacBook Pro - MacBook White - iMac 24” - iMac 27”
1xAirport Extreme 2013 - 2xAirport Extreme DualBand - 1xAirport Extreme 802.11n - 4xAirport Express Airtunes 802.11n
iPhone 5S - iPhone 5 - iPhone 4S
iPod 8GB - iPad WiFi 16GB

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

da cu ce program ai facut jailbreak? si e vreo diferenta daca faci cu programe diferite jailbreak?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

a da si inca o chestie ca nu am reusit sa ma lamuresc ... eu nu pot sami fac cont pe app store din cauza cardului… pe mine mar interesa si aplicatiile gratuie din itunes , de fapt ceea ce vreau sa intreb este daca prin jailbreak poti lua aplicatiile gratuite de pe app store prin cydia(sau alta modalitate) fara sa fii nevoit sa ai si un card de credit sau un itunes gift card ...

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08

Pai daca te intereseaza doar aplicatiile gratuite de pe App Store iti poti face cont pe iTunes fara card. Ti-am dat un link mai devreme, dar n-ai avut rabdare sa dai un click si sa citesti ce e acolo.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
BogdanGC - 14 Octombrie 2008 01:41 PM

Pai daca te intereseaza doar aplicatiile gratuite de pe App Store iti poti face cont pe iTunes fara card. Ti-am dat un link mai devreme, dar n-ai avut rabdare sa dai un click si sa citesti ce e acolo.

De ce sînteți așa răi, măi băieți?  Eu am avut răbdare să citesc. Și am citit că se plînge lumea că nu mai merge metoda aia. Poate că n-am crezut, dar nici n-am sărit cu gura. Am verificat.  Pînă iese altă metodă cu care să ne dăm deștepți, sîntem înțelegători cu cei care n-au conturi pe iTunes și sînt disperați. E mai bine pentru inimă, pentru cei care n-au pisici. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08
toma - 14 Octombrie 2008 08:51 PM
BogdanGC - 14 Octombrie 2008 01:41 PM

De ce sînteți așa răi, măi băieți?  Eu am avut răbdare să citesc. Și am citit că se plînge lumea că nu mai merge metoda aia. Poate că n-am crezut, dar nici n-am sărit cu gura. Am verificat.  Pînă iese altă metodă cu care să ne dăm deștepți, sîntem înțelegători cu cei care n-au conturi pe iTunes și sînt disperați. E mai bine pentru inimă, pentru cei care n-au pisici. smile

Sorry, n-am verificat daca mai merge…
Eu chiar mi-am facut de curand un cont folosind metoda aia (cred ca acum vreo 2-3 sapt ). Inca o data scuze pentru dezinformare. smile

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Totusi inca nimeni nu mia raspuns la cele 2 intrebari -.-

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Si inca o chestie, inainte sa incepi sati jailbreakuiesti telefonul e nevoie sai dai un restore?(in caz ca nu dai ce se intampla? ti se sterg fisierele existente deja pe telefon?)

2 din 2
2

‹‹ 3G cu jailbreak      icoana noua?! ››