eu zic ca e pusa la misto. adica Rock on! cu glob de disco (cam ambele moarte si fumate), repetitie obsesiva partner si apoi cheers???!! WTF suntem intr-un bar si nu mi-am dat seama (un bar mort si asta)? suna mai mult a necrolog, ne place ca suntem parteneri dar sunteti cam prafuiti si credem ca o sa mori curand… ciroza alcoolica si crack pe mese de disco te-au rapus…
sau poate au facut-o in casa si n-au avut pe nimeni sa-i sfatuiasca ce sa puna in felicitare, e deja stiut ca dracii si-au luat manusi si schiuri, deci orice e posibil.
Fake in nici un caz nu e, pentru ca e pe site-ul Microsoft, linkuita chiar pe prima pagina a sectiunii Mac: http://www.microsoft.com/mac/
Divizia aia de Mac chiar traieste de pe urma Apple, si au facut chestii misto (vezi Office, vezi Internet Explorer de acum cativa ani). Daca Apple ar da faliment, baietii ar trebui sa se apuce de invatat programare Windows…
What’s with all the hate people? Nu tin partea microsoft, deloc… dar nu mi s-a parut nimic “fake” sau defaimator… asta e tot ce pot cei de la MS.
Hai sa nu dam cu noroi in ei cand chiar sunt bine intentionati.
APPLE, itzi multumim ca ne-ai fost un partener fidel
Itzi dorim ca tot ce ai avut parte din partea echipei
Microsoft pana acuma sa ai shi de acum inainte!!!!!
Shi cu asta sa ne amintim cat de folositori shi
prietenoshi au fost cei de la Microsoft pana acuma
What’s with all the hate people? Nu tin partea microsoft, deloc… dar nu mi s-a parut nimic “fake” sau defaimator… asta e tot ce pot cei de la MS.
Hai sa nu dam cu noroi in ei cand chiar sunt bine intentionati.
hear, hear
Şi mie îmi place cum lucrează MacBU. Plus că au tradiţie lungă - Word-ul şi-a început practic existenţa pe mac.