2 din 2
2
Felicitarea Microsoft pentru aniversarea Apple
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 14.03.06
knockout - 10 Aprilie 2006 01:41 PM

moarte? fumate? crack pe mese de disco?

What’s with all the hate people? Nu tin partea microsoft, deloc… dar nu mi s-a parut nimic “fake” sau defaimator…  asta e tot ce pot cei de la MS.
Hai sa nu dam cu noroi in ei cand chiar sunt bine intentionati.

sunt destul de convins ca felicitarea a fost facuta in interior, nu de vreo agentie de publicitate. spun asta dupa text, unde se vede ca n’au avut copywriter (treaba cu parteneriatul spusa de doua ori) iar in privinta imaginii s’au legat si ei de prima propozitie, aia cu rock on (si cum probabil acolo sunt destui care au prins perioada glam-rock’ului nu li s’a parut deplasat un glob disco). iar ca sa fie microsoft corporate, au tras banda aia mai intunecata.  LOL

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
knockout - 10 Aprilie 2006 01:41 PM

What’s with all the hate people? Nu tin partea microsoft, deloc… dar nu mi s-a parut nimic “fake” sau defaimator…  asta e tot ce pot cei de la MS.
Hai sa nu dam cu noroi in ei cand chiar sunt bine intentionati.

Parerile, ca si gaura c*rului cum se zice in popor: fiecare are una. Bine intentionati sau nu, cred ca tine de perspectiva din care privesti. Daca lucrezi in cadrul MBU, atunci e o informatie, sunt bine intentionati. Daca nu, e doar o parere.
Eu unul iti respect parerea, dar cred si ca iti scapa ceva.
Hate?!! poveste lunga, ne cunoastem de mult…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce pot eu sa va spun, din perspectiva celui care se ocupa (din cand in cand) cu web design-ul: Internet Explorer 5 pentru Macintosh a fost facut de o echipa foarte competenta (din conducerea ei facea parte si Tantek Celik, cunoscatorii stiu cine e). Rezultatul a fost un browser care la timpul lui era mai avansat decat IE/Windows, in ceea ce priveste respectarea standardelor web. Chiar pana in zilele noastre, IE5/Mac inca are cateva puncte in care e mai bun decat IE6/Win.

Apoi Office - versiunea 2004/Mac are unele chestii in plus pe care versiunea de Windows nu le are (aşa am citit, nu am verificat), cum ar fi inregistrarea notiţelor audio.

Impresia mea este ca Mac BU de la Microsoft chiar se straduieste sa faca chestii de calitate, asa ca eu zic ca-s bine intentionati.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

yep, asa este /  m-am intrebat si eu cum or fi priviti de colegii lor de la microsoft cei care dezvolta aplicatiile de mac…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
dacuBurebista - 11 Aprilie 2006 01:10 PM

yep, asa este /  m-am intrebat si eu cum or fi priviti de colegii lor de la microsoft cei care dezvolta aplicatiile de mac…

Ceva de genul: noi vrem să dominăm planeta, să fim evil&merciless;, şi voi vă distraţi?! smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

la un moment dat, am crezut ca le sunt platite salariile de apple grin

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
dacuBurebista - 11 Aprilie 2006 04:41 PM

la un moment dat, am crezut ca le sunt platite salariile de apple grin

poate ca sunt platiti din vanzari smile si mai poate, ca tot ei au avut ideea sa puna felicitarea asta pe net…

2 din 2
2

‹‹ vreau mac      ce credeti? ››