Problema la sincronizare ringtoneurile Iphone 3g versiunea 2.1
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.10.08

Am si eu o problema legata de sincronizarea ringtoneurilor pentru un iphone 3g codat ORANGE versiunea 2.1
Inainte sa fac upgrade la versiunea 2.1 am reusit sa-mi sincronizez cateva melodii procedand astfel:
- am transformat fisierul din mp3 in aac (in iTunes),
- am tras fisierul pe desktop,
- am modificat extensia din “exemplu.m4a” in “exemplu.m4r”,
- in “iTunes” am mers in “File” “Import” si am cautat fisierul “exemplu.m4r” si l-am importat in “Ringtones Library”
- am facut “Sync” si gata,
Dar odata cu upgradeul la 2.1 melodiile imi apar in ITUNES la sectiunea RINGTONES insa dupa ce fac SYNC nu imi apar pe iphone in sectiunea CUSTOM.
Orice ajutor e binevenit.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu-ți apar pentru că ori nu le recunoaște ca rington-uri, ori ai uitat să bifezi “Sync all ringtones”. Au mai mult de 40 de secunde? Dacă da, asta e cauza.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am bifat sync all ringtones si nici nu au mai mult de 40 secunde. Sunt luate de aici: http://www.zedge.net/ringtones/1210/apple-iphone-ringtones/. Ms frumos oricum

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator

La prima sincronizare, ai setat iPhone-ul ca “New iPhone” sau ai folosit un back-up?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am folosit acum o saptamana si ceva un back-up. Dar momentan nu stiu excat cum este setat.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator

În general, după upgrade de FW și Pwnage Tool e mai bine să setezi telefonul ca “New” în iTunes pentru că vechile back-up-uri aduc după ele tot felul de goange lăsate de vechile aplicații. Eu îți sugerez un nou Restore cu un Custom făcut de la zero.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu inteleg ce e upgrade de FW si PWNAGE TOOL. Cum mai exact sa fac aceste setari?