ok, am rezolvat, am cumparat aplicatia cu 5€. mersi.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.09.08

e buna si utilila aplicatia “irealsms”
si scuze sefilor de pe acest forum ca am indraznit sa cer ceva pirat smile) dar ma intreb cel care mi-a spus sa il cumpar, cate aplicatii are cumparate? smile)
stima oameni cu fata de

[ Modificat: 13 Octombrie 2008 09:21 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
code4power - 12 Octombrie 2008 09:32 PM

e buna si utilila aplicatia “irealsms”
si scuze sefilor de pe acest forum ca am indraznit sa cer ceva pirat smile) dar ma intreb cel care mi-a spus sa il cumpar, cate aplicatii are cumparate? smile)
stima oameni cu fata de

Cred că ar fi bine, în general, să încerci fie și limita decenței și a bunului simț, e mai bine pt tine.
De șmecheri de România nu ducem lipsă, dar sper să fie cît mai puțini pe acest forum.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07
code4power - 12 Octombrie 2008 09:32 PM

dar ma intreb cel care mi-a spus sa il cumpar, cate aplicatii are cumparate? smile)
stima oameni cu fata de

Eu cred că pe toate. Altminteri de ce crezi că se străduie aşa de tare să ţină forumul ăsta curat? Ca să impresioneze lumea? De ce li s-or fi părând unor oameni aşa de nelalocul lor oamenii care nu fură şi aşa de normali cei care fură? Câteodată mă simt ca Alice în Ţara Minunilor wink

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Se inchide si asta, ca n-are rost. code4power intelege ce vrea.