Ce imi trebuie ca sa vad un film?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.09.08

In primul rand imi cer scuze daca s-a mai discutat aceasta problema, dar am cautat pe forum si nu am gasit.Am un ibook g3 recent achizitionat.Pe el ruleaza mac os x panther,are proc la 500 , 128 ram , video 8 mb.Ce vreau eu sa stiu este daca pot vedea filme pe el si ce program imi trebuie sau ce codecuri sunt necesare.Multumiri anticipate.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Player: http://www.videolan.org

Computerul e cam slăbuţ, s-ar putea să ai probleme cu unele filme.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Merg filmele, cel putin unele. Eu foloseam Mplayer si bifam o optiune care suna ceva de genul Drop frames on slower machines, sau asa ceva. Incearca sa-i pui o placuta de memorie de 512 RAM şi aplicaţiile de tip office, messenger etc vor merge mai bine.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Avea o prietena un ibook exact la fel, si stiu ca nu prea putea sa se uite la filme, banuiesc ca din cauza procesorului/cartii grafice prea slabe care nu permit redarea filmelor din ziua de azi(adica 7 ani mai tarziu de iesirea acelui computer). La youtube se vedea 1 imagine din 2. Despre Mplayer nu stiam cu optiunea lui misterioasa.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Kiles - 12 Octombrie 2008 11:46 PM

In primul rand imi cer scuze daca s-a mai discutat aceasta problema, dar am cautat pe forum si nu am gasit.Am un ibook g3 recent achizitionat.Pe el ruleaza mac os x panther,are proc la 500 , 128 ram , video 8 mb.Ce vreau eu sa stiu este daca pot vedea filme pe el si ce program imi trebuie sau ce codecuri sunt necesare.Multumiri anticipate.

Aș zice, scurt, „un mac mai nou”. Ai un aparat din 2001, produs acum 7 ani, ce pretenții poți avea de la el?
Încercarea moarte n-are, totuși. Fă cîteva probe, încearcă și VLC (nu l-am testat niciodată pe scule așa vechi), mi se pare cea mai bine făcută aplicație pt vizionat filme.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…