ce credeti?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

Credeti ca este bun boot camp ca eu abia l-am downloadat aseara. Acest program e tot un fel de vpc, care iti face sa ai viteza 533 mhz?

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

de ce nu ai citit cu atentie ce scrie pe situl Apple ? BootCamp nu este un emulator. BootCamp este un boot loader, cum este Grub sau Lilo pentru Linux

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

adica iti instalezi windows xp sp 2 si poti boota ori win, ori mac. ambele ruleaza la vitaza nativa.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

uite aici mai multe detalii…http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1455/

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

De unde ai dedus ca iti face procul sa mearga la viteza mai mica?
Ca eu chiar am fost surprins de cat de rapid se misca, pot sa zic ca se misca xp-ul pe imac mai bine decat pe un amd 64 3500+ si asta mie mi se pare excelent, si il compar cu un sistem de-asta pt ca nu am lucrat pe vreun sistem mai tapan.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mai tapan de 3500 si 64biti?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Eu sincer, asa zic in primu rand e dual core procul, si ai multitasking, si oricum xp-ul n-are el prea mari valente cu 64 de biti, nici xp-ul pe 64 de biti nu e prea reusit asa ca eu o zic cu inima deschisa ca se misca mai bine. Poate saptamanile astea mai bag 1gb de ram la IMAC si bag un PC MARK 2005 sa vedem cum se compara cu alte sisteme si un 3D MARK 2005 sa vedem cum se comporta cipsetul video de la ATI, sunt curios cu ce placi video se va bate direct

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT