Service autorizat La Cie
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.05

Ăsta e cel mai bine păstrat secret din România, garantat!
Am 2 HDD externe La Cie, unul ieșit ă-hă-hă din garanție, celălalt deocamdată încadrat regulamentar.
AMBELE BUȘITE! ( despre calitatea LaCie, altă dată).
Am încercat prin varii dar numeroase metode să dau de-un service autorizat ( google, întrebat firmele de la care le-am cumpărat, șpăguit băiatul de la ghișeu) nada!
HDD-ul încă în garanție poate mai are-o șansă oficială deși când nu ți se răspunde la 2 mailuri și trei telefoane…
Celălalt, hmm, nu prea cred…și totuși are 500 gigi teoretici în el, n-aș renunța așa ușor la el.
OK, Oficiul pentru Protecția Cumpărătorului e soluția ultimate.
Până atunci însă, cumva din vreo întâmplare ar putea ști cineva unde se ascund ăștia?
muțumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de ce trebuie sa se ascunda?
poate nu sunt - vezi la cine ai garantia la hard, aia trebuie sa te rezolve

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Vezi la Aline Distribution ca din cate am inteles eu ei sunt unicii importatori LaCie din februarie 2007.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

De garanție sunt răspunzători cei care ți-au vândut hard discul, nu?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
SEmanuel - 13 Octombrie 2008 03:35 PM

Ăsta e cel mai bine păstrat secret din România, garantat!
Am 2 HDD externe La Cie, unul ieșit ă-hă-hă din garanție, celălalt deocamdată încadrat regulamentar.
AMBELE BUȘITE! ( despre calitatea LaCie, altă dată).
Am încercat prin varii dar numeroase metode să dau de-un service autorizat ( google, întrebat firmele de la care le-am cumpărat, șpăguit băiatul de la ghișeu) nada!
HDD-ul încă în garanție poate mai are-o șansă oficială deși când nu ți se răspunde la 2 mailuri și trei telefoane…
Celălalt, hmm, nu prea cred…și totuși are 500 gigi teoretici în el, n-aș renunța așa ușor la el.
OK, Oficiul pentru Protecția Cumpărătorului e soluția ultimate.
Până atunci însă, cumva din vreo întâmplare ar putea ști cineva unde se ascund ăștia?
muțumesc

De ce crezi că LaCie s-ar ascunde? Iar la Protecție ce să spui? Că LaCie nu are reprezentanță și-i somezi să o deschidă?
Înțeleg perfect supărarea. Cel ieșit din garanție, adios. Celălalt va fi înlocuit cu unul similar conform garanției, pe care o ai, înțeleg. Am și eu vreo două produse LaCie, nu am avut niciun necaz, dar asta e altă poveste.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.05

Aia cu ascunsul era un fel de-a spune, ce pisici?!

Cu cel nou se pare că se rezolvă într-adevăr, vânzătorul îl ia și mi-l diagnostichește. Și dacă vrei să știi de unde supărarea, de aici: că sunt la mâna vânzătorului , la diagnostic. Îmi zice ăla c-am dat cu el de pământ și adios garanție. Nu pot să-l contrazic pentru că-l folosesc într-o casă cu 2 copii. Scot banu’ pentru unu’ nou.

Pe când un reprezentant îmi dă măcar senzația că ar putea fi independent, parc-aș avea mai multă încredere în el.
În general mă enervează ca branduri mari , care vând în Ro nu trimit un biet expat într-o garsonieră care să-i reprezinte. Bun, nu vinzi ca-n Germania dar așa nici n-o să vinzi, măi brand care ești tu absent!

Că mi-au crăpat 2 HDD-uri ambele LaCie în 2,5 ani, mda foooaaarte dezamăgitor. Cu atât mai mult că nu știu cu ce le-am greșit.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
SEmanuel - 14 Octombrie 2008 11:45 AM

Aia cu ascunsul era un fel de-a spune, ce pisici?!

Cu cel nou se pare că se rezolvă într-adevăr, vânzătorul îl ia și mi-l diagnostichește. Și dacă vrei să știi de unde supărarea, de aici: că sunt la mâna vânzătorului , la diagnostic. Îmi zice ăla c-am dat cu el de pământ și adios garanție. Nu pot să-l contrazic pentru că-l folosesc într-o casă cu 2 copii. Scot banu’ pentru unu’ nou.

Pe când un reprezentant îmi dă măcar senzația că ar putea fi independent, parc-aș avea mai multă încredere în el.
În general mă enervează ca branduri mari , care vând în Ro nu trimit un biet expat într-o garsonieră care să-i reprezinte. Bun, nu vinzi ca-n Germania dar așa nici n-o să vinzi, măi brand care ești tu absent!

Că mi-au crăpat 2 HDD-uri ambele LaCie în 2,5 ani, mda foooaaarte dezamăgitor. Cu atât mai mult că nu știu cu ce le-am greșit.

Firmele mari au politica lor, nu-i poți acuza. Nici Apple nu are reprezentant, are un contract de vînzare cu I.R.I.S., dovadă că nici nu se poate folosi sigla Apple Center.
Părerea mea este că ai avut efectiv ghinion sau știu eu ce, LaCie face lucruri bune. Cei doi copii mici din casă pot fi și ei cauza!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
SEmanuel - 14 Octombrie 2008 11:45 AM

... Îmi zice ăla c-am dat cu el de pământ și adios garanție ...

nimeni nu zice asa ceva… garantia de aia e garantie, acopera aceste lucruri