Eu am incercat azi de vreo 20 de ori sa trimit fax si mi-a dat ori ca linia e ocupata ori ca nu s-a facut conexiunea….ce sa fac? de ce nu pot cei de la apple sa ceara foaia aia completata pe mail totusi?...
io am trimis si pe mail si pe fax, desi cred ca pe mail nu trebuie pentru ca ajung datele cardului tau pe mana mai multor oameni. iar de trimis pe fax, am trimis o singura data. bine ca ti-a mers
Sper ca nu ma vor tine si pe mine 2 luni….totusi ei zic maxim 7 days…
Dupa ce ai primit activation mail, ai mai avut ceva de trimis sau ai fost set to go?
nu mai tin minte exact ce trebuie sa faci cu codul respectiv, sau daca trebuie sa faci ceva cu el. cred ca gasesti si instructiuni undeva. ideea-i sa te loghezi in iPhone dev center (developer.apple.com/iphone) aici ai un link in dreapta sus, iPhone Developer Program Portal. Asta-i un fel de portal de administrare a licentei tale de developer: poti sa adaugi membrii echipei tale, sa generezi certificate pentru ei, sa inregistrezi device-uri pe care vei face development (iPhone, iPod), sa generezi ID-uri pentru aplicatii, profile care se instaleaza pe telefon. Cam asta-i. Nu prea trebe sa le intelegi pe de rost, odata ce obtii licenta si intrii aci o sa vezi ca pentru fiecare in parte ai instructiuni. Daca nu pricepi ceva poti sa-mi dai un ping