Stie cineva de ce siteurile facute cu iWeb si gazduite pe .Mac nu sunt indexate de motoarele de cautare?
Mi-am inscris site-ul pe google, degeaba.
Am incercat sa pun si codul de la Google Analytics (pentru cunostntele mele de html a fost chiar o incercare) pentru monitorizare dar mi-a zis ca hostul nu-i da voie sa faca ce vrea sa faca. Apai nu tin minte in .Mac Terms and Conditions sa fi scris ceva de genul asta ca nu am pus reclame si banere pe site, deci intreb si eu: de ce nu merge?
La photo dans ton profile d’utilisateur sur MacUser.ro, mon ami.
Acu va trebui sa traduci par ce qui a trebui sa rog o prietena sa-mi traduca textu cu poza (ca si asta cu pars che) intrucat nu stiu o boaba de franceza.
Merci pentru aprecieri. E un tricou cunoscut (iti multumesc pentru efortul tau sa-l am) intr-o masina noua cu un mar alb pe ea.
Acu va trebui sa traduci par ce qui a trebui sa rog o prietena sa-mi traduca textu cu poza (ca si asta cu pars che) intrucat nu stiu o boaba de franceza.
Merci pentru aprecieri. E un tricou cunoscut (iti multumesc pentru efortul tau sa-l am) intr-o masina noua cu un mar alb pe ea.
daca te referi la textul de mai sus, merge foarte bine si cu translation din dashboard… bine, asta pt traducerea in romana nu ci pentru engleza dar engleza stii si asta era ideea..
Am dat o cautare pe Google si v-am gasit siturile amândurora. Al lui Huk chiar pe prima pagina.
Al meu a disparut din nou de pe lista de rezultate Google. Eu tot zic ca Apple face ceva sa blocheze motoarele de cautare pe site-urile .mac .
EDIT: A lui altero vaz ca mai e. E chiar ciudat.
Pînă la Sommet de la Francophonie de Bucarest, septembre 2006, ai timp s-o înveți.