.Mac si motoarele de cautare
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Stie cineva de ce siteurile facute cu iWeb si gazduite pe .Mac nu sunt indexate de motoarele de cautare?

Mi-am inscris site-ul pe google, degeaba.

Am incercat sa pun si codul de la Google Analytics (pentru cunostntele mele de html a fost chiar o incercare) pentru monitorizare dar mi-a zis ca hostul nu-i da voie sa faca ce vrea sa faca. Apai nu tin minte in .Mac Terms and Conditions sa fi scris ceva de genul asta ca nu am pus reclame si banere pe site, deci intreb si eu: de ce nu merge?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

La un moment dat site-ul meu aparea pe a doua pagina la un search pe Google. Dupa care a ajuns pe a 15-a, dupa care nu am mai cautat.

Dar Google Analytics merge foarte bine, ma distreaza in fiecare zi sa ma uit ce s-a mai intamplat.

Chestia e ca tocmai am primit un mail de la Apple ca sunt pe cale sa-mi depasesc .Mac data transfer quota. Noroc ca pe 16 si 1 ale lunii se reseteaza.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Am dat o cautare pe Google si v-am gasit siturile amândurora. Al lui Huk chiar pe prima pagina.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

E-te… pe bune, io sunt pe a doua pagina la Google. Poate din cauza traficului astuia “masiv”...

PS Ce poza ti-ai tras, meastre huk…! smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mda, merje acum googleul. Si sunt in hitul 3. E bine.

quelle photo altero?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
huk - 15 Iunie 2006 04:18 AM

quelle photo altero?

La photo dans ton profile d’utilisateur sur MacUser.ro, mon ami.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

vi sa urcat topul la cap liebe Freunde

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
altero - 15 Iunie 2006 04:40 AM

quelle photo altero?

Acu va trebui sa traduci par ce qui a trebui sa rog o prietena sa-mi traduca textu cu poza (ca si asta cu pars che) intrucat nu stiu o boaba de franceza. LOL

Merci pentru aprecieri. E un tricou cunoscut (iti multumesc pentru efortul tau sa-l am) intr-o masina noua cu un mar alb pe ea.  grin

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
huk - 15 Iunie 2006 04:52 AM

quelle photo altero?

Acu va trebui sa traduci par ce qui a trebui sa rog o prietena sa-mi traduca textu cu poza (ca si asta cu pars che) intrucat nu stiu o boaba de franceza. LOL

Merci pentru aprecieri. E un tricou cunoscut (iti multumesc pentru efortul tau sa-l am) intr-o masina noua cu un mar alb pe ea.  grin

daca te referi la textul de mai sus, merge foarte bine si cu translation din dashboard… bine, asta pt traducerea in romana nu ci pentru engleza dar engleza stii si asta era ideea..

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 15 Iunie 2006 01:29 AM

Am dat o cautare pe Google si v-am gasit siturile amândurora. Al lui Huk chiar pe prima pagina.

Al meu a disparut din nou de pe lista de rezultate Google. Eu tot zic ca Apple face ceva sa blocheze motoarele de cautare pe site-urile .mac .
EDIT: A lui altero vaz ca mai e. E chiar ciudat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 15 Iunie 2006 04:52 AM

quelle photo altero?

Pînă la Sommet de la Francophonie de Bucarest, septembre 2006, ai timp s-o înveți. smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…