Am luat tzeapa sau nu cu garantia?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 01.09.08

Am luat de la un domn un iphone 3g pe care l-a cumparat de la orange
Fiindca a luat mai multe prima data a amestecat actele (imei-ul de pe factura si de pe garantie nu corespundeau) si dupa un timp am primit o copie dupa garantie (cu imeiul corect)
Problema este ca nu gaseste factura sa imi faca o copie.

Am intrat pe site-ul apple la https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do

am bagat serialul si tara Romania si imi spune ca

Our records indicate that your product is covered under Apple’s Limited Warranty which is estimated to expire on 25 September 2009.

Your product is eligible for complimentary phone support which is estimated to expire on 25 December 2008.

If you believe that this information is inaccurate, learn how to update your coverage status. Please put your sales receipt in a safe place. You will need it for warranty validation.

Ultima parte ma ingrijoreaza. Practic fara dovada platii (factura sau copie) nu am nici o garantie?

As dori daca se poate o parere avizata.

Poate e vreun reseler care citeste postul

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.10.08

stiu ca de obicei Apple are toate serial numbers de la produse si candau fost cumparate… de ex cel putin in canada daca iei un macbook.. nu trebuiesa ai factura cand mergi cu el la service pt ca se uita in computer si vad exact ce si cum dupa serial… asa ar fi normal dar cand ai probleme cu telefonu nu sunt sigur daca trebuie sa mergi la Orange sau la altcineva…si daca cer factura vreunii… succes!

Semnătură 

iPad 16 GB WiFi
iPhone 3GS 16GB
MacBook Pro (Early 2008): 2.4 Ghz/4GB RAM/64GB SSD + 500GB - Snow Leopard 10.6
MacMini: 1.42 Ghz G4/1GB RAM/80GB HDD - Tiger 10.4
AppleTV 40 GB
AirPort Extreme 802.11n Dual Band
AirPort Express 802.11g

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Fara factura care sa dovedeasca cumpararea produsului, nu ai garantie.
Daca telefonul este cumparat de la Orange, produsul are grantie 2 ani de la data cumpararii. Se pare ca produsul a fost cumparat pe 25 Septembrie 2008.
Pe acel site apare ca iti expira in 2009 deoarece in State se ofera garantie 2 ani suport tehnic din partea operatorului de telefonie mobila (atat timp cat contractul de abonament este activ) si 1 an pentru baterie si toate componentele electronice.

Asta imi spune mie

Our records indicate that your product is covered under Apple’s Limited Warranty which is estimated to expire on October 09, 2009.

Your product is eligible for complimentary phone support which is estimated to expire on January 08, 2009

Legat de faptul ca nu mai detii factura… incearca sa suni la relatii cu clientii si afla daca ti se poate oferi un duplicat al facturii pentru produse cumparate din reteaua lor de magazine

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

Asta ma interesa ... deci daca nu am factura sau copia nu am nici garantia ce apare pe site la apple? Sau nici un alt fel de garantie?