Avand cam 20 de site-uri legate de Apple / actiunile sale / Produsele sale, ma gandeam ca nu ar fi o idee rea sa cautati 2-3 persoane pe care puteti conta pentru a updata pagina principala cu stiri despre Apple. Stiu, aproape toti suntem up to date la faze de genul asta dar zic ca nu ar strica. Eu personal as voluntaria cat pot sa bag stiri etc… Pareri? idei?
fara sa jignesc pe nimeni tin sa atrag atentia asupra aspectului primei pagini, update-urile sunt destul de rare, articolele care sunt ar avea nevoie de putina atentie pozele din articole ar trebui sa fie cumva egale ca dimensiuni pentru a pastra o unitate in aspectul general, suntem utilizatori de mac si totusi pe browserul safari mereu imi sare ceva in ochi, sus la casuta de cautare exista 2 sparturi, si parca ar trebui adusa ceva culoare in site ceva mai deschis putin mai viu…
referitor la stirile de pe prima pagina presupun ca am putea da cu totii o mana de ajutor… nu cred ca ar fi o problema asa de mare… eu unul ma ofer sa dau o mana de ajutor
[ Modificat: 16 Octombrie 2008 02:36 PM de iondarie ]
In principal eu as fi de vina, fiind editor de site (prima pagina). Daca s-ar mai oferi cativa voluntari, ar fi foarte frumos. Ne-am antrena unul pe altul sa scriem mai mult. Sergiu, ce zici?
Silviu Toruga mi-a dat o stire pe PM. A publicat-o eu, cu creditul aferent. Este mai complicat sa dam acces deplin la multi utilizatori. Deocamdata imi puteti da pe PM stirea iar eu o pun frumos pe prima pagina. Conditia de baza este sa fie scrisa cu diacritice si sa aiba si un link la site-ul de download/producator.
bun… si daca puteti rezolva faza cu accesul ar fi perfect. un cont limitat la doar anumite chestii etc. eu sunt plecat din ro de la 12 ani (acu 11 ani) dar cred ca inca sunt ok cu limba
Da, iar stirile ar trebui scrise cu ceva mai multa atentie. Nu stiu cum sa o spun, dar let’s face it: se lanseaza produse noi, iar articolul care ar trebui sa anunte acest lucru e un fel de F-U.
Si fiti mai clari: prima data cand am intrat pe site si am citit a contribuit Silviu *Whatever*, ma gandeam ca a contribuit la Flash Player. Ceva gen Editor: Silviu *Whatever sau Stire scrisa/propusa de Silviu *Whatever* ar fi sunat mai linistitor…
[ Modificat: 16 Octombrie 2008 09:13 PM de 23.12.2012 ]
Da, iar stirile ar trebui scrise cu ceva mai multa atentie. Nu stiu cum sa o spun, dar let’s face it: se lanseaza produse noi, iar articolul care ar trebui sa anunte acest lucru e un fel de F-U.
Si fiti mai clari: prima data cand am intrat pe site si am citit a contribuit Silviu *Whatever*, ma gandeam ca a contribuit la Flash Player. Ceva gen Editor: Silviu *Whatever sau Stire scrisa/propusa de Silviu *Whatever* ar fi sunat mai linistitor…
De unde si pana unde ai inteles tu ca Silviu a contribuit la programarea/distribuirea Flash Player nu stiu. E si problema ta cum percepi textul. Nu zic ca stirile sunt scrise profesional, nici nu trebuie, insa mai depinde si de cine le citeste.
Prietene, cand o lalai cu Flash Player-ul, si ce are, si unde are, si cum are, iar apoi trantesti un A contribuit Silviu Turuga, nu mi se pare logic sa ma gandesc la cine a scris articolul, cu atat mai mult cu cat in partea de jos scrie Autor: Nevrozel.
Scrie nevrozel in partea de jos pentru ca acela este contul de pe care a fost publicata stirea. Am scris mai sus problema cu conturile, deocamdata. Decat sa fii carcotas, da-ne o mana de ajutor… ne-ar fi de folos.
Revenind, cine vrea sa contribuie la prima pagina trebuie sa trimita lui nevrozel PM cu articolul. El il editeaza si il posteaza.
Dupa o perioada de timp, cine se tine de trimis articole si are ce spune/scrie va primi si permisiuni sa isi puna singur mesajele. Pana una alta e un singur articol nou acolo.
“autor: nevrozel” va fi citit ca “editat si postat de nevrozel” iar articolele se vor incheia cu “Autor: Xulescu” sau cum vrea autorul.
Pai ai putea scoate textul care se pune automat, si sa il pui tu in functie de caz, in interiorul post-ului. Nu bag mana in foc, dar cred ca se poate rezolva stergand asta din themes/site_themes/nume_tema:
Posted by <?php if ($type != 'core') { ?>{author}<?php } else { ?><a href="{profile_path=member/index}">{author}</a><?php } ?> on {entry_date format='%m/%d'} at {entry_date format='%h:%i %A'}
Eu cu siguranta n-as putea. E un programator al sitului care cred ca ar putea face asta, sau macar ar putea inlocui autor cu postat de. Dar ce nu inteleg eu, e asa de important?