2 din 2
2
Sondaj
Vreti ca pagina principala sa fie updatata mai des?
Da 34
Nu 2
Nu-mi pasa, vreau sa vad ce cred ceilalti 5
Total voturi: 41
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Prea putine stiri pe pagina principala
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Apropo, linia aia (pastuita de tine dintr-o tema default) la noi arata asa:

<h4>Autor{author}</h4

Cat despre “A contribuit ....” mi s-a parut ok formularea, avand in vedere ca asa a fost, cineva a contribuit si altcineva a postat. Vezi multe articole pe ArsTechnica.com, unde de exemplu Joel Hruska mai publica cu contributiile lui Jon Stokes, sau autorii de pe partea de gaming primesc contributii de la editorul lor, Ben Kuchera.

Cat despre stirile pe prima pagina… da, de acord, ar fi fain sa fie mai multe… dar poate ar trebui un poll ca sa vedem ce fel de stiri? Nu stiu daca ne-am descurca sa tinem pasul cu stirile Apple zi de zi.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
knockout - 07 Noiembrie 2008 02:00 PM

[...]
Cat despre stirile pe prima pagina… da, de acord, ar fi fain sa fie mai multe… dar poate ar trebui un poll ca sa vedem ce fel de stiri? Nu stiu daca ne-am descurca sa tinem pasul cu stirile Apple zi de zi.

De acord, „ce fel de știri”? Mi se pare evident că nu trebuie copiate cele de pe apple.com sau de pe alte site-uri similare, ci pus ceva specific, de interes. Ce? Asta-i întrebarea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 2
2