Navigand pe siteul http://www.apple.ro am descoperit cateva mici neregularitati cum ar fi imagini puse pe site care nu exista fizic pe server ci sunt doar link-uri catre site-ul apple.com, cea mai amuzanta parte deabia acum urmeaza domnii de la apple.com si-au curatat siteul drept urmare siteul apple.ro a luato razna pe campii si a ramas “nud” de poze uite si un exemplu frumusel:
Lista poate continua desi nu cred ca are rost si acum vin eu si ma intreb oare este normal sa iei un ban de la clienti si sa nu investesti nimic ? nici macar sa ai bunul simt sa faci un pas inainte, sa faci un update la acel site care ar trebui sa fie cartea ta de vizita pe internet? Oare este asa de greu sa faci acest lucru sau a fost mai usor sa copiati totul de pe siteul apple.com sa faceti cateva traduceri pe unde a fost necesar si gata am incheiat povestea?
A da ca sa nu uit in incheiere tin sa va anunt ca nu va merge mail-ul.!
Acest post nu este menit sa fie luat ca o jignire sau ca o lipsa de respect, este dor o “tragere de maneca” daca putem sa-i spunem asa sau pur si simplu o atentionare…
Sunt de o rușine crasă .. distribuitori autorizați apple, ia sunați și încercați să vă înțelegeți cu ei . Păcat că folosesc http://www.apple.ro, se fac de rușine . Cred că brandul apple ar trebui promovat . Doar Orange-ul, așa de fițe au dat ceva reclame cu iphone “frii gii”. Nu vorbesc de promovare neapărat la TV, da în câte reviste ați văzut reclame la apple ? eu unul nu am văzut.. în nici una. Păcat. Poate, la prima vedere par a fi scumpe calculatoarele apple, dar își merită toți bani. I-am sunat să-i întreb de un program de baze de date pe mac, mi-au recomadat access, (de filemaker sau bento probabil că nu auziseră). Cât despre site ?! E o rușine pentru fața lui apple…. Ca să nu spun că și prețurile sunt încă o rușine, câtă vreme sunt mai mari ca la celelalte reprezentanțe apple din europa .. Deci….. or fac ceva, ori .. facem cumva pe dracu în patru .. presăm apple la cap, și poate apare un applestore și România, sau poate se dau pe brazdă ...
Oare dacă face cineva un site de protest online pentru starea jalnică a site-ului, l-or modifica ?!
[ Modificat: 16 Octombrie 2008 03:24 PM de dorin ]
simplu…. care sunteți din București ... vă adunați 20-30 .. în fața magazinului lor cu ceva pancarde , intrați în magazin, fără să spuneți nimic, stați un 20-30 de minute și ieșiți, repetați figura săptămâna viitoare, etc . Trimitem link-ul la XtremPC, la Chip, o modalitate de a-i stresa găsim noi .... dacă e nevoie vin și eu până acolo, chit că stau la mama dracului…...
[ Modificat: 16 Octombrie 2008 03:50 PM de dorin ]
simplu…. care sunteți din București ... vă adunați 20-30 .. în fața magazinului lor cu ceva pancardde , intrați în magazin, fără să spuneți nimic, stați un 20-30 de minute și ieșiți, repetați figura săptămâna viitoare, etc . Trimitem link-ul la XtremPC, la Chip, o modalitate de a-i stresa găsim noi .... dacă e nevoie vin și eu până acolo, chit că stau la mama dracului…...
Hai revino-ţi… că exagerezi! E o rusine într-adevăr dar dacă te duci cu pancarde, te trezeşti ridicat de poliţie
Eu propun viitorilor cumpărători de computere Apple să meargă în weekend-uri în alte ţări şi să îşi achiziţioneze produsele.
Diferenţele de preţ ar include şi excursia. Chiar şi pentru State cine are viză...
Parcă te văd Dorine că vii tocmai din Sibiu şi protestezi şi te întreabă televiziunea de ce protestezi şi tu să zici “pentru ca site-ul Apple.ro .... bla, bla..”
[ Modificat: 16 Octombrie 2008 04:01 PM de Ǻndяei ]
Ei, atunci ne merităm soarta ..... asta e, bateți la analize pe texte ..... bravos, nene, știu că au magazin fizic și real în bucurești cei de la Iris, de magazinul ăla era vorba .. nu de ăsta virtual , dar deh .. asta e… hai să tăcem, să facem șșșșșșșt, că merge și așa, ce dracu, doară suntem români !!!!! Și să știți măi dragii mei, că în alte țări s-o întâmplat asta (Mannheim, Germania) și nenea patronu s-o dat pe breazdă.. dar după cum spuneam, suntem români, deci, ne merităm soarta ! (București e intenționat scris cu litere mici, că tot un târg o rămas, ceva mai mare, da tot târg e .....)
deci ala, ca si celealte, nu sunt magazine iris…
defapt, vorbim degeaba…
iris e importator - nu are voie sa aiba magazine; check this: http://www.iris.ro/
sunt niste legi si in tara asta
ca bat ciimpii ziaristii - stim deja cu totii
Iris are un magazin de prezentare pe bd. Titulescu. Nu poti sa cumperi direct. Poti insa sa comanzi pe site si la observatii sau la telefon sa le spui ca ridici tu marfa direct de la ei de pe bd. Titulescu. In acest fel poti si proba direct produsele.
Alte magazine nu stiu sa aibe IRIS. Distribuitori/reselleri sunt destui.