2 din 3
2
Sondaj
Daca am avea iTunes Music Store si in Romania ati cumpara de acolo ? Dar sa nu gasim basini de melodii gen Blondy.. si toate cele.. sa fie muzica adev
Da, cu siguranta 62
As vrea un music store.. dar nu cred ca as cumpara 12
Nu vad rostul 5
Total voturi: 79
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
iTunes Music Store Romania
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06
@lcor - 10 Aprilie 2006 02:03 AM

ooo!!! un music store plin cu manele!!! de cand visez la asta! sa vezi coada la download!  cheese

cei care ar downloada manele nu au iPoduri… nu are sens sa auda doar urechile lor… ei asculta manelele la maxim in masina cu toate geamurile deschise ca sa se auda in tot cartieru’... mancatzi’ash!!! smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
D.O.R.U.T.Z. - 10 Aprilie 2006 01:48 PM

cei care ar downloada manele nu au iPoduri… nu are sens sa auda doar urechile lor… ei asculta manelele la maxim in masina cu toate geamurile deschise ca sa se auda in tot cartieru’... mancatzi’ash!!! smile

Bueeeii, maneliştii are decapotabilă, nu tre’ să dăşchidă geamurili!! Haipoduri dîntr-alea, cu braţul le-ar cumpăra, la banii lor… da încă nu ştie baştanii dă ele… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 10 Aprilie 2006 09:00 PM

Bueeeii, maneliştii are decapotabilă, nu tre’ să dăşchidă geamurili!! Haipoduri dîntr-alea, cu braţul le-ar cumpăra, la banii lor… da încă nu ştie baştanii dă ele… smile

funny…si iar am ajuns sa vb despre lucruri fara valoare… LOL

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 14.03.06

cand am iesit azi din casa dau nas cu unu care avea ipod (l’am recunoscut dupa casti, da’ nu stiu ce tip de ipod era ca’l tinea in buzunar) si fredona de zor o manea, presupun ca p’aia ce’o auzea in casti.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Poate avea doar castile de iPod si asculta vreun radio “de cartier” smile Am intalnit si eu in piata la Domenii un vanzator de fructe care avea iPod shuffle!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Cică ... http://www.musicmall.ro

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
VAXXi - 22 Mai 2006 03:58 PM

Cică ... http://www.musicmall.ro

0,9 USD (fara TVA) pentru o melodie românească... la 12-15 piese, am senzaţia că mai ieftin e un CD audio, nu? În plus, nu au nici un mod de protecţie a acelor fişiere, deci se poate să ne adunăm fro’ 200, să punem mână de la mână şi să luam o melodie… iese mai ieftin snake

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

da tudor, dar decat asa, mai rpd iei de pe odc…
sau cumperi albumul smile

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asta vroiam să zic şi eu…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
szhoul - 23 Mai 2006 03:15 AM

da tudor, dar decat asa, mai rpd iei de pe odc…
sau cumperi albumul smile

Eu inteleg din asta piraterie? Sau nu inteleg eu bine cred.  smile smile

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

La roman cu muzica este cam asa
na si tie, da si mie!!
Mai degraba decat piraterie potzi spune ca
asta vine din strabuni de cand faceau troc! snake

Nu cred ca ar functiona in romania un Music Store!
cel putin nu in momentul de fata!

Probabil daca s-ar mai modifica legile, dar chiar si atunci,
pt ca legile sunt facute sa fie incalcate nu?? sau ocolite cu
tot felul de trucuri. Romanasul este ingenios

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09

iTunes Store România se aproprie. Este foarte probabil să fie lansat în 2010 alături de magazinele pentru celelalte ţări est-europene din UE în care nu există iTunes Store: Apple, optimistă că va aduce iTunes şi în estul Europei în 2010!

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Dacă tot l-ai dezgropat…

Eu nu vreau music store. Eu vreau să pot descărca direct pe Ipod podcasturi. Nu-mi dă voie că cică “The iTunes Store is not supported in this country”
Damn! Tre’ să le dau jos prin iTunez pe calculator și dup-aia să la urc pe iPod. Wasting time…

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08
AlexBuga - 09 Aprilie 2006 09:49 PM

Hai sa vedem cati dintre voi sunt de acord cu mine sa militam pentru un iTunes Music store romanesc.. sau mai mult pentru posibilitatea de achizitionare de muzica de afara.

EU SUNT PENTRU !

eu as milita, dar cu ce uniforma?

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

@akbar: Fa-ti cont pe USA si o sa poti intra pe iTunes sa descarci podcasturi direct de pe telefon, atat prin 3G cat si prin Wi-Fi.

Si eu as vrea un iTunes Store complet, dar recunosc ca n-as arunca cu banii pe muzica in conditiile in care am deja suficiente mp3-uri cat pentru o viata si inca vreo 2-3 reincarnari. As face ce fac si acum, adica as inchiria filme ocazional, in format HD (pentru acasa, la 4 dolari) sau in format normal (pentru calatorii, la 3 dolari). Filmele inchiriate se sterg automat din memorie dupa 30 de zile, sau dupa 24 de ore din momentul cand ai inceput sa te uiti la ele prima data. Momentan e destul de complicat, trebuie sa cumpar giftcard-uri de pe eBay, la supra-pret, evident. Cu toate astea, uneori prefer asa decat sa stau sa convertesc avi-uri in mp4 (daca vreau sa mearga si pe iPhone), mai ales ca sellerii sunt mereu pe faza si iti trimit codul pe email foarte repede.

[ Modificat: 17 Noiembrie 2009 12:59 AM de AppleGenius ]
 Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

2 din 3
2