3 din 3
3
Sondaj
Daca am avea iTunes Music Store si in Romania ati cumpara de acolo ? Dar sa nu gasim basini de melodii gen Blondy.. si toate cele.. sa fie muzica adev
Da, cu siguranta 62
As vrea un music store.. dar nu cred ca as cumpara 12
Nu vad rostul 5
Total voturi: 79
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
iTunes Music Store Romania
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Păi am cont, e .ro și-am putut să descarc, până la nu-știu-ce versiune de firmware. Ba și cu asta nouă, 3.1.2, am reușit să văd online un episod. După care, celebrul mesaj. Presupun că e de undeva din setări, nuș’ de unde. În timpul cât mergeau podcasturile, nu putem deloc să fac apdeit la appz. Iar când am putut să fac apdeit, nu mai mere podcastul.
E pur și simplu bullșit, dacă selectez store USA din iTunes, po’ să descarc podcaste. Cu storul .ro, nimic. Puteau să interzică - până la noi reglementări - doar muzica. Dar cine sunt eu, să decid politica de piață Apple?
Io dacă vreau muzică și-mi place mult, îmi cumpăr un CD. E fascinația mare când îl văd că se învârte. Iar când vreau doar muzică, se găsește…

La .99 EUR/track, e comparabil cu prețul unui disc. Pe care po’ să-l ripuiești în ce format vrei tu.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09
perisabil - 16 Noiembrie 2009 11:46 PM
AlexBuga - 09 Aprilie 2006 09:49 PM

Hai sa vedem cati dintre voi sunt de acord cu mine sa militam pentru un iTunes Music store romanesc.. sau mai mult pentru posibilitatea de achizitionare de muzica de afara.

EU SUNT PENTRU !

eu as milita, dar cu ce uniforma?

Există deja o petiție pe care o poți semna la adresa http://www.wewantappleromania.com. Lansarea iTunes Store e chiar primul punct al petiției.

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: România
Macuser din: 23.07.10

Suntem în 2011 şi tot nimic… Pf…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Sa fie iTunes cu muzica de toate genurile ..ca sa functioneze pluginul Genius.

Fiecare asculta ce-i place nu putem forta ..am fost destul inainte de Revolutie.

Eu as cumpara Suie Paparude toata discografia ca merita baietii ...

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-