2 din 2
2
Ajutor PDF !!!!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07
MaC® - 19 Octombrie 2008 02:29 AM

Se face o ușoară confuzie…
Vorbim despre Adobe Reader sau Adobe Acrobat sau Adobe Acrobat Pro
am mai auzit pe unii care ziceau de Adobe Acrobat Reader…

și ca să răspund on-topic, acrobatu’ s-a “corelizat”, e din ce în ce mai stufos și mai puturos…
La birou, pe versiunea 8, am momente cînd îmi vine să-l dau de pereți.
Și vorbim de pdf-uri cu max. 10 pagini… pe un dual 2,3 cu 6 gigi de ram… big surprise
iar procesoarele se duc ambele spre 50% și totul e sacadat…

exact asa se misca si la mine : chiar Acrobat Pro 9, pentru un pdf de cacao de 2 pagini, se misca la fel de prost ca la unul de 5000 de pagini. traiasca Preview-ul, e cel mai bun, pacat ca nu are prea multe functii (foarte folositoare mi-ar fi fost aceea care iti permite sa “ingrosezi textul cu markerul”), dar, de, asta ar fi insemnat probabil sa nu mai fie gratis si probabil sa nu se mai miste asa repede smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
calinescu26 - 19 Octombrie 2008 03:42 PM

și ca să răspund on-topic, acrobatu’ s-a “corelizat”, e din ce în ce mai stufos și mai puturos…
Și vorbim de pdf-uri cu max. 10 pagini… pe un dual 2,3 cu 6 gigi de ram… big surprise

exact asa se misca si la mine : chiar Acrobat Pro 9, pentru un pdf de cacao de 2 pagini, se misca la fel de prost ca la unul de 5000 de pagini. traiasca Preview-ul, e cel mai bun, pacat ca nu are prea multe functii (foarte folositoare mi-ar fi fost aceea care iti permite sa “subliniezi textul cu markerul”), dar, de, asta ar fi insemnat probabil sa nu mai fie gratis si probabil sa nu se mai miste asa repede smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Guess what: pe Inteluri Acrobatul se mişcă bine. Asta e, cine a avut ghinionul să mănânce mere cu PowerPC, acuma stă şi se uită la ele şi la procesoarele astea care n-au fost niciodată folosite la capacitatea lor adevărată. Sau au fost slabe tot timpul, dar n-am ştiut noi.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ar fi bine sa se miste pe Intel mai repede decat pe PPC, dar baiatul asta zice ca la Core Duo (banuiesc) al lui cu 6 Gb de RAM tot prost merge. pai, n-am facut nici o treaba…

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu am toate versiunile de Intel, pe MBP. Merg foarte bine, nici o sacadare. Cred ca NU EXISTA Core duo mac cu 6 GB RAM! (Chiar nu exista)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Tudor a înțeles din prima: nu e Intel, e PPC….
deci
n-am Core duo… (aji vrea, pen-că am nevoie pt niște soafte care merg numa’ pă MicoMoale)
E doar un Pauăr PC dual….

Iarule, colegu’ dă salahorie are un MacPro din prima generație. La 2,66. Are 8 sloturi pt RAM. Să-nțeleg că nu iegzistă nicio combinație a cărui rezultat să fie 6 gigi???

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

2 din 2
2