M-ar interesa si pe mine un dock/suport pentru birou pentru IPhone-ul 3G.
Am vazut ca exista in oferta Orange un suport de birou dar pe care nu am reusit sa-l gasesc niciodata in magazin.
Am mai vazut pe net si un Apple Universal Dock dar la care scrie compatibil cu modelele Ipod. Este ok si pentru iphone sau nu e ok? ( de asmenea nu prea ma intereseaza posibilitatea de conectare la un sistem de sunet sau ca are telecomanda…as prefera ceva care sa nu includa dar sa fie mai ieftin)
M-ar interesa si pe mine un dock/suport pentru birou pentru IPhone-ul 3G.
Am vazut ca exista in oferta Orange un suport de birou dar pe care nu am reusit sa-l gasesc niciodata in magazin.
Am mai vazut pe net si un Apple Universal Dock dar la care scrie compatibil cu modelele Ipod. Este ok si pentru iphone sau nu e ok? ( de asmenea nu prea ma intereseaza posibilitatea de conectare la un sistem de sunet sau ca are telecomanda…as prefera ceva care sa nu includa dar sa fie mai ieftin)
Mare afacere au facut si astia cu iPhone-ul 3G; in cutia iPhone-ului de prima generatie era si acest dock, acum in cutia 3G-ului ne-au dat amarata aia de “cheita” pentru scoaterea SIM-ului dar nu ne-au mai oferit Dock-ul!
[ Modificat: 17 Octombrie 2008 03:04 PM de Ǻndяei ]
intreb si eu: exclus sa se potriveasca docul de la gen. 1 cu cel de 3G, nu?
Eu zic ca se potriveste. Din moment ce acel cablu de conectare la USB se potriveste si pentru 1st G si pentru 3G… si Dock-ul ar trebuie sa se potriveasca
Se gaseste in magazinul Ideea Apple Premium Reseller in Mall Militari….e la parter cum intri pe langa Starbucks faci stanga pana dai de BCR si pe urma faci dreapta si mergi inaninte pana dai de magazin….pe partea dreapta. Nush cat costa!
Valeriu…da si tu un telefon la 733, apel gratuit de pe tel orange cu abonament si intra in leg cu un operator din webshop, ca eu m-am saturat de cand tot sun la ei, in fiecare saptamana, joia, si ii intreb cand naiba gasesc dock-ul asta amarat la ei si tot imi zic: sunati va rugam peste 1 sapt, ba peste 2 sapt sa verificam stocul"Eu le zic ce stoc domle, da-mi un sef la tel, sa intreb chiar nu pot sa il aduca sau cat mai dureaza ca de pe 22 august trebuia sa fie in stoc” .Recomandarea mea este sa sunam mai multi la ei sa vada ca vrem sa cumparam asa ceva, eu le voi trimite si mail.
Se gaseste in magazinul Ideea Apple Premium Reseller in Mall Militari….e la parter cum intri pe langa Starbucks faci stanga pana dai de BCR si pe urma faci dreapta si mergi inaninte pana dai de magazin….pe partea dreapta. Nush cat costa!
da, e dock+telecomanda aia si costa cam 159 ron,cam mult as zice eu. Puteam sa il cumpar de mult ca este si in iasi, dar pt cat am eu nevoie, nu se merita sa dau atata doar ca are si telecomanda!
[ Modificat: 18 Octombrie 2008 01:53 AM de Adrian_is ]
Am fost in magazinul ideea.
Nu au dock pentru iphone 3g. Au doar dockul acela universal dar fara “adaptorul” (bucatica aceea mica de plastic) special pentru iphone. A zis ca ar merge si fara el dar nu sta foarte bine fixat.
Voi incerca sa sun la Orange. Poate reusesc si ei sa-l aduca intr-un final. Ce-mi place este ca fac reclama pe pagina de accesorii cum ca dau reducere la suportul de birou 10% Pacat ca nu au si produsul in sine